Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sa radem cu Ana Maria Prodan! Ce a raspuns la intrebarea despre coronavirus

Online Sport Online Sport,
Sa radem cu Ana Maria Prodan! Ce a raspuns la intrebarea despre coronavirus

Meciul FCSB Universitatea Craiova s-a disputat cu portile inchise, masura impusa de LPF dupa decizia Guvernului de a interzice adunarile publice mai mari de 1000 de persoane ca masura de prevenire a raspandirii coronavirusului. continuă pe Online Sport

Mediastandard.ro: Masurile luate de Twitter pentru a opri dezinformarea despre coronavirus sunt insuficiente

In timp ce tot mai multe platforme inteleg nevoia unor politici clare privind stoparea dezinformarii despre coronavirus, Twitter nu urmeaza exemplul competitorilor. Masurile luate de catre platforma de socializare se adreseaza doar campaniilor de dezinformare, si nu mesajelor singulare. Mai exact, Twitter nu restrictioneaza un singur mesaj fals, decat daca acesta face parte dintr-o miscare mai larga.

Expert Harvard, despre coronavirus: Milioane de oameni ar putea muri

La nivel mondial, decesele cauzate de coronavirus au ajuns la 3. 000, iar numarul cazurilor a ajuns la 90. Dar chiar si aceste numere nu reprezinta nimic in comparatie cu ce se poate intampla in lunile urmatoare.

Basescu, despre coronavirus: As inchide metroul, fiecare sa se deplaseze cu masinuta lui, cu trotineta electrica

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, la Digi24, ca nu suntem pregatiti pentru o epidemie de coronavirus, iar masurile luate de autoritati sunt insuficiente. El este de parere ca trebuie sa fie inchis metroul, un loc ideal de transmitere a virusului.

Digi24: Daca ar trebui sa-ti dezinfectezi telefonul si alte raspunsuri la intrebari despre coronavirus

Care sunt masurile pe care le putem lua la nivel individual pentru a ne proteja de coronavirus BBC a facut o compilatie a intrebarilor puse de cititori si a oferit raspunsuri pentru cei care incearca sa se protejeze de epidemie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2869 seconds )