Libnet.ro
UNICEF

23:15

Anunt ingrijorator din partea Simonei Halep: Simt o durere mare

Online Sport Online Sport,
Anunt ingrijorator din partea Simonei Halep: Simt o durere mare

Simona Halep n-a rezistat decat un set pe teren la meciul cu Ons Jabeur programat, duminica, in primul tur la Openul Chinei de la Beijing. continuă pe Online Sport

Prima reactie a Simonei Halep dupa abandonul de la Beijing: Sunt foarte ingrijorata, nu puteam sa ma mai misc

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice.

E cea mai buna! Ierarhia in care adversara de azi a Simonei Halep chiar nu are rivala

Simona Halep debuteaza astazi la turneul de la Premier Mandatory de la Beijing, unde o va intalni pe jucatoarea Ons Jabeur, din Tunisia.

Mor de nervi! Adversara Simonei Halep a trimis-o la limita disperarii pe una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania

Simona Halep debuteaza azi la turneul de la Beijing, unde anul trecut a jucat finala si a reusit sa devina numarul 1 mondial.

Mesajul Simonei Halep la implinirea varstei de 27 de ani! Cui a tinut ea sa multumeasca in mod special

Simona Halep a implinit acum doua zile 27 de ani, pe care i-a sarbatorit departe de tara, in china, unde participa la turneul de la Beijing.

GRAFICE Peste 3000 de romni s-au plns la ASF de nereguli din partea asiguratorilor RCA n primele sase luni din acest an: Asirom, Euroins si City Insurance, cei mai reclamati asiguratori

Peste 3000 de soferi au reclamat asiguratorii RCA pentru nerespectarea conditiilor contractuale in prima jumatate a acestui an, iar autoritatea de supraveghere financiara ASF) a solutionat in favoarea petentilor peste 2. 100 de reclamatii 69,28% din totalul reclamatiilor), a anuntat joi autoritatea. Cei mai reclamati asiguratori au fost Asirom 956 reclamatii), Euroins 752 reclamatii) si City Insurance 722 reclamatii). ASF subliniaza ca numarul total de reclamatii unice privind piata asigurarilor, respectiv 3. 695 de petitii, a crescut cu 16,34% fata de primul semestru din 2017, dar ca reprezinta doar 0,6% din numarul total de daune avizate de asiguratori si 0,02% din totalul contractelor de asigurare din tara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )