Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cand este programat duelul Simona Halep - Karolina Pliskova, meciul vedeta al partidei de Fed Cup, Cehia-Romania

Adevărul Adevărul,
Cand este programat duelul Simona Halep - Karolina Pliskova, meciul vedeta al partidei de Fed Cup, Cehia-Romania

Meciul Cehia Romania, din Fed Cup 2019, ne poate aduce o calificare in premiera in semifinalele Grupei Mondiale a competitiei. continuă pe Adevărul

FedCup: Cehia vs Romnia - Balul va fi deschis de confruntarea dintre Karolina Pliskova si Mihaela Buzarnescu (Programul complet al meciurilor)

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor contand pentru disputa dintre Cehia si Romania, din sferturile FedCup 9-10 februarie). Primul meci al duelului de la Ostrava le va aduce fata in fata pe Karolina Pliskova si Mihaela Buzarnescu. Ziua de sambata va fi incheiata de confruntarea dintre Katerina Siniakova si Simona Halep. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

FOTOGALERIE Karolina Pliskova, principalul pericol pentru fetele noastre - A exersat mult din preajma fileului si slice-ul de pe baseline; Conchita Martinez, ntr-o forma de zile mari

Cu o singura infrangere in debutul de an in semifinalele de la Australian Open, contra lui Naomi Osaka, Karolina Pliskova este una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului. Sportiva de 1,86 metri a insistat la antrenamentul de joi seara pe jocul la fileu voleurile) si pe executiile de tip slice parca antrenandu-se pentru un eventual duel cu Monica Niculescu).

Simona Halep, despre duelul cu Cehia: n 2016 am fost foarte aproape sa le nvingem. Cred ca exista o sansa n plus acum

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, despre duelul cu Cehia din sferturile FedCup 9-10 februarie). Numarul 3 WTA considera ca echipa Romaniei a fost aproape de o victorie in fata cehoaicelor in 2016, precizand ca de data aceasta exista o sansa in plus pentru tricolore.

Karolina Pliskova despre o jucatoare a Romaniei: Are un stil enervant

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a vorbit intr-o conferinta despre disputa de la finalul saptamanii cu Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup.

Simona Halep: Voi juca intotdeauna cu toata inima pentru tara mea

Simona Halep, locul 3 WTA, aflata la Ostrava pentru intalnirea cu Cehia, a declarat ca va evolua intotdeauna cu toata inima pentru echipa de Cupa Federatiei a Romaniei. Este a doua oara la rand cand.

Sorana Crstea, despre Simona Halep: Nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca ea sa mai cstige un Grand Slam

S-a retras din echipa de FedCup a Romaniei invocand faptul ca lasa tanara generatie sa faca un pas in fata. Pe la colturi s-a tot vorbit insa despre faptul ca de fapt Sorana Cirstea a spus pas pentru ca nu are o relatie prea buna cu Simona Halep. Noi ne stim de la 8 ani, dar nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca Simona sa mai castige un Grand Slam, a precizat Cirstea atunci cand a facut referire la Simona Halep, numarul trei din clasamentul WTA.

Simona Halep, principala favorita la Doha

Chiar daca nu mai este lidera ierarhiei WTA, Simona Halep va face figura de principala favorita la turneul Qatar Total Open.

O singura jucatoare de Top 10 WTA va lipsi de la cel mai important turneu al lunii februarie, unde va fi prezenta si Simona Halep

Simona Halep este una dintre vedetele turneului de la Dubai, cel mai important turneu din circuitul WTA in luna februarie.

Simona Halep, Thierry Van Cleemput si obiectivul pentru 2019

De acum nu mai este nicio urma de indoiala, Simona Halep si Thierry Van Cleemput vor incerca sa formeze o echipa, doar rezultatele putand spune cat va dura aceasta colaborare. Jurnalistii belgieni de la tenniskrant. be stiu si care este marele obiectiv al numarului trei mondial pentru sezonul 2019.

Sorana Cirstea, atac dur la Simona Halep: E greu sa mai castige un Grand Slam

Sorana Cirstea nu ezita sa o atace flagrant pe Simona Halep. intr-un interviu oferit site-ului mirceamester. ro, Cirstea afirma ca ea si Halep sunt persoane extrem de diferite. Darzenie. Noi ne stim de la 8.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )