Libnet.ro
UNICEF

15:30

Elina Svitolina, posibil adversar al Simonei Halep in semifinale de la Doha

Adevărul Adevărul,
Elina Svitolina, posibil adversar al Simonei Halep in semifinale de la Doha

In cazul in care trece de Julia Goerges, meci programat astazi, in jurul orei 17. 30, in sferturile de finala ale tuneului din Qatar, Simona Halep va juca in faza urmatoare a competitiei cu Elina Svitolina. continuă pe Adevărul

WTA Doha: Elina Svitolina, calificata n sferturi - Victorie n doua seturi cu Jelena Ostapenko

Cap de serie numarul 4, Elina Svitolina 7 WTA) si-a asigurat prezenta in sferturile Qatar Total Open de la Doha, dupa o victorie in doua seturi cu Jelena Ostapenko 22 WTA). Ucraineanca s-a impus cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 20 de minute de joc.

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

Site-ul FedCup, dupa victoria Romniei cu Cehia: Poate ca a fost weekend-ul Simonei Halep, cu stralucitoarea ei dubla victorie, dar a fost si momentul Monicai Niculescu

Site-ul oficial al FedCup a avut numai cuvinte de lauda la adresa Monicai Niculescu, jucatoarea in varsta de 31 de ani contribuind decisiv la victoria impresionanta obtinuta de echipa Romaniei in fata Cehiei, campioana en-titre scor 3-2). Niculescu si Irina Begu au castigat meciul de dublu contra celor mai bune jucatoare din lume: Katerina Siniakova 1 WTA la dublu) si Barbora Krejcikova 2 WTA la dublu). Poate ca a fost weekend-ul Simonei Halep, cu stralucitoarea ei dubla victorie, dar a fost si momentul Monicai Niculescu, se arata pe site-ul competitiei.

WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Caroline Wozniacki Danemarca, 10 WTA) si Caroline Garcia Franta, 19 WTA) s-au retras de la turneul Qatar Total Open, care are loc saptamana aceasta la Doha, a anuntat site-ul WTA. Jucatoarea daneza a declarat forfait din cauza unei infectii virale, in timp ce Garcia nu a mai putut participa din cauza unei accidentari la picior.

VIDEO Adversara de azi a Simonei Halep i-a certat pe romani! De ce s-a enervat nemtoaica pe fanii din tara noastra

Julia Goerges, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni azi in sferturile de finala ale turneului de la Doha, n-are amintiri frumoase din tara noastra.

Karolina Pliskova, plecaciune in fata Simonei Halep! Ce a spus cehoaica dupa ce a fost invinsa chiar la ea acasa

Simona Halep a jucat magistral in meciul de Fed Cup cu Cehia si a adus doua puncte importante pentru echipa Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )