Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania vs. Italia din Fed Cup a fost programat pentru 5-6 februarie 2021

B1 B1,
Romania vs. Italia din Fed Cup a fost programat pentru 5-6 februarie 2021

Partida dintre Romania si Italia din play-off-ul Grupei Mondiale din Fed Cup a fost programata pentru 5-6 februarie 2021 si se va disputa in tara noastra, a precizat Federatia Romana de Tenis FRT), luni,. continuă pe B1

Simona Halep nu va mai reprezenta Romania in 2020. Barajul cu Italia din Fed Cap a fost amanat

Cupa Davis si Fed Cup au fost reprogramate pentru anul 2021, a anuntat ITF. Finala Cupei Davis ar fi trebuit sa aiba loc la Madrid in perioada 23-29 noiembrie.

Meciul echipei de Fed Cup a Romaniei a fost reprogramat. Anuntul oficial

Federatia Internationala de Tenis a decis ca nicio competitie inter-natiuni sa nu se mai dispute in acest an, astfel incat barajul Romaniei cu Italia, de ramanere in Grupa Mondiala si calificare la urmatoarea editie a Turneului Final Fed Cup, a fost reprogramat pentru 5-6 februarie 2021.

Fed Cup: Play-off-ul si turneul final, amanate pentru 2021 Romania va juca in februarie

Federatia Internationala de Tenis a anuntat, vineri, ca play-off-ul Fed Cup si turneul final al competitiei au fost amanate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

Romania depaseste, din nou, 400 de cazuri noi de coronavirus, depistate in 24 de ore. Bilantul infectarilor - 25.697. S-au mai inregistrat 15 decese, totalul ajungand la 1.579. La Terapie Intensiva sunt 186 de pacienti

Romania depaseste din nou 400 de cazuri noi de coronavirus in 24 de ore, anunta, vineri, Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul total al imbolnavirilor cu Covid-19 ajunge la 25. Dintre.

Florin Citu: Romania trece prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani

Actuala criza economica e mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, referindu-se la cele doua crize cu care se confrunta Romania in prezent.

DPA: in aeroportul din Frankfurt a fost deschis un centru de testare pentru COVID-19

Aeroportul din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost dotat cu un centru de testare pentru noul coronavirus, permitand astfel anumitor pasageri sa evite carantina la destinatie, relateaza dpa.

Aeroportul din Frankfurt a fost dotat cu un centru de testare pentru coronavirus

Aeroportul din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost dotat cu un centru de testare pentru noul coronavirus, permitand astfel anumitor pasageri sa evite carantina la destinatie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )