Libnet.ro
UNICEF

21:17

BRD Bucharest Open: Semifinala romneasca la dublu; Mihaela Buzarnescu, duel cu Petra Martic (Programul zilei)

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Semifinala romneasca la dublu; Mihaela Buzarnescu, duel cu Petra Martic (Programul zilei)

Romania va avea cu siguranta o pereche in finala de dublu de la BRD Bucharest Open, in semifinale duelandu-se Irina Begu / Andreea Mitu cu Jaqueline Cristian / Gabriela Ruse. Tot in penultimul act al competitiei, dar la simplu, Mihaela Buzarnescu favorita doi) o va intalni pe Petra Martic in jurul orei 15:00. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei de sambata. continuă pe Hotnews

BRD Bucharest Open. Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu in sferturile de finala. LIVE STREAM

Jucatoarele romane de tenis Mihaela Buzarnescu, a doua favorita, si Sorana Cirstea, cap de serie numarul cinci, vor juca vineri, pe arena centrala, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru, eliminate n semifinale la dublu

Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru, favorite principale ale probei, au fost eliminate, sambata, in semifinalele probei de dublu de la BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru, calificate n semifinalele probei de dublu

Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru, principalele favorite ale probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, s-au impus fara emotii in fata cuplului Georgina Garcia-Perez Spania)/Cornelia Lister Suedia), obtinand calificarea in semifinale.

BRD Bucharest Open: Mihaela Buzarnescu, duel cu Tamara Zidansek n al treilea meci de pe central (Programul zilei)

Cap de serie numarul doi, Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Tamara Zidansek Slovacia - 93 WTA) in turul doi de la BRD Bucharest Open. Pe langa Miki, vor mai evolua alte doua sportive din Romania: Irina Bara - atat la simplu, cat si la dublu, si Miriam Bulgaru. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei de miercuri.

Trofeul pleaca din Romania! Mihaela Buzarnescu a fost eliminata in semifinale la BRD Bucharest Open

Mihaela Buzarnescu, ultima sportiva din Romania ramasa in competitie la BRD Bucharest Open a pierdut in semifinalele turneului.

BRD Bucharest Open: Mihaela Buzarnescu viseaza la trofeu, Sorana Cirstea a fost invinsa

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele BRD Bucharest Open. in schimb, Sorana Carstea a pierdut in sferturile de finala.

BRD Bucharest Open: Mihaela Buzarnescu, n semifinale dupa un meci de peste doua ore cu Yafan Wang

Mihaela Buzarnescu 25 WTA), cap de serie numarul doi, nu a avut deloc o misiune usoara cu Yafang Wang 84 WTA), jucatoarea noastra avand nevoie de doua ore si sase minute pentru a o invinge pe chinezoaica. Buzarnescu s-a impus cu 7-6 4), 6-3, asigurandu-si un loc in semifinalele turneului BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Mihaela Buzarnescu si Sorana Crstea vor juca vineri (Programul complet al zilei)

Ploaia a dat peste cap programul meciurilor de la BRD Bucharest Open, ultima confruntare din optimi fiind amanata pentru vineri, dupa ce partida dintre Sorana Cirstea si Maryna Zanevska s-a incheiat dupa miezul noptii. Pe tabloul de simplu, Romania mai are doua reprezentante, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea urmand sa evolueze astazi in sferturile competitiei. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei de vineri.

BRD Bucharest Open: Mihaela Buzarnescu, n sferturi (6-3, 7-5 cu Zidansek) - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 4-1 n setul al doilea

Cap de serie numarul doi, Mihaela Buzarnescu 25 WTA) continua competitia de la BRD Bucharest Open, dupa o victorie superba in fata slovenei Tamara Zidansek 93 WTA), scor 6-3, 7-5. Romanca a fost condusa cu 4-1 in actul al doilea, insa sfaturile antrenorului Septimiu Fratila au adus-o pe drumul cel si a reusit sa inchida partida in minimum de seturi.

BRD Bucharest Open: Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian, n semifinalele probei de dublu

Turneul BRD Bucharest Open va avea o semifinala 100% romaneasca in cadrul probei de dublu, Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian reusind astazi calificarea in penultimul act al competitiei. Pentru un loc in finala, Ruse si Cristian se vor duela cu perechea Irina Begu / Andreea Mitu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )