Libnet.ro
UNICEF

18:15

Clasamentul in grupa Romaniei la Campionatul European si programul meciurilor din grupele principale

Online Sport Online Sport,
Clasamentul in grupa Romaniei la Campionatul European si programul meciurilor din grupele principale

Vedeti mai jos cum arata clasamentul in Grupa D pe care Romania a castigat-o la Campionatul European gazduit de Franta. continuă pe Online Sport

Ungaria si Slovenia vor organiza Campionatul European under 21 din 2021

Comitetul Executiv al UEFA a atribuit Ungariei si Sloveniei organizarea editiei din 2021, a XV-a, a Campionatului European rezervat nationalelor cu jucatori sub 21 de ani.

Clasamentul in grupa Romaniei la Campionatul European

Romania conduce clasamentul Grupei D si este singura echipa sigura de calificarea in grupele principale dupa doua meciuri.

Programul meciurilor Romaniei in preliminariile EURO 2020. Debutam in deplasare cu Suedia

UEFA a stabilit programul meciurilor in Grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, iar nationala Romaniei va incepe preliminariile in deplasare.

Clasamentul grupei principale si programul echipei Romaniei la Campionatul European de handbal

In urma victoriei cu Norvegia, in utimul meci al grupei D, Romania va intra in faza urmatoare a competitiei cu o zestre de patru puncte, maximum posibil.

Cine sunt adevaratele panzere? Romania a pulverizat Germania la Campionatul European de Handbal!

In al doilea meci la Campionatul European de handbal feminin, nationala feminina a Romaniei a dezmembrat Germania, scor 29-24, formatie care in prima etapa trecuse de marea favorita a competitiei, Norvegia. Indiferent de rezulatatul ultimului meci din grupa, Romania s-a calificat deja in grupele principale.

Romania spulbera Norvegia la Campionatul European de handbal feminin din Franta

Nationala Romaniei a invins clar Norvegia, detinatoarea titlului, cu scorul de 31-23 18-12), miercuri, la Brest, in ultimul sau meci din Grupa D a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din.

Lectie de handbal! Romania umileste Norvegia la Campionatul European si merge in grupa principala cu 4 puncte

In ultimul meci al grupei D al Campionatului European de handbal din Franta, fetele antrenate de Martin Ambros au facut instructie cu galonata echipa a Norvegiei, scor 31-23, si si-au depus candidatura pentru un loc in semifinalele competitiei.

Romania bate zdravan Germania si se califica in grupele principale la Campionatul European

Nationala Romaniei a invins Germania, cu 29-24 14-11), luni seara, in a doua partida la Campionatul European de handbal feminin din Franta.

ROMANIA-GERMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVR 1 la Campionatul European de Handbal feminin 2018. Meci infernal pentru romance

ROMANIA-GERMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Handbal feminin 2018. Nationala de handbal feminin a Romaniei joaca in aceasta seara contra Germaniei la Europeanul de handbal.

Se cunoaste programul meciurilor pentru EURO 2020! Cand joaca Romania

Calendarul meciurilor din preliminariile pentru Euro 2020, precum si pentru cele patru baraje ale echipelor din Liga Natiunilor, a fost publicat de Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA), relateaza.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )