Libnet.ro
UNICEF

14:01

Se cunoaste programul meciurilor pentru EURO 2020! Cand joaca Romania

B1 B1,
Se cunoaste programul meciurilor pentru EURO 2020! Cand joaca Romania

Calendarul meciurilor din preliminariile pentru Euro 2020, precum si pentru cele patru baraje ale echipelor din Liga Natiunilor, a fost publicat de Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA), relateaza. continuă pe B1

Romania, ghinion urias: Avem o grupa infernala pentru Euro 2020! Cand vor debuta tricolorii in preliminarii

Echipa pregatita de Cosmin Contra a platit scump pentru ca n-a fortat marcarea celui de-al doilea gol in meciul cu Muntenegru si a fost cea mai slaba ocupanta a locului 2 in Liga C a Natiunilor.

Ioan Andone, despre grupa pentru EURO 2020: Cred ca n cel mai fericit caz terminam pe trei. Din pacate ne departam de lumea buna a fotbalului

Ioan Andone a declarat, duminica, pentru News. ro, ca grupa in care va evolua Romania in preliminariile Campionatului European este foarte dificila si dupa parerea sa tricolorii se vor clasa in cel mai fericit caz pe locul trei.

S-a stabilit programul Romaniei din preliminariile Euro 2020! Cu cine debuteaza tricolorii si cand e meciul cu Spania, de pe teren propriu

UEFA a stabilit programul meciurilor din grupa in care, alaturi de Romania, mai sunt Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta.

incepe drumul catre Euro 2020: Grupa INCENDIARA pentru tricolori! Vezi toate detaliile despre adversarii nostri

Dupa cum ne asteptam, Romania va avea un drum lung si anevoios pana la turneul final Euro 2020, care va cuprinde si partide disputate la Bucuresti, dupa ce sortii nu ne-au prea zambit la trageri. Astfel, pa.

Cosmin Contra, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: E greu, dar nu imposibil

Cosmin Contra a declarat, duminica, dupa tragerea la sorti a preliminariilor Campionatului European, ca grupa F, in care va evolua Romania, este una dificila, dar din care nu este imposibil de obtinut.

DigiSport: Cum s-a comportat Gabriela Firea la tragerea la sorti a preliminariilor EURO 2020

Tricolorii lui Contra sunt in grupa F in preliminariile pentru Euro 2020, unde vor intalni nationalele Spaniei, Suediei, Norvegiei, Insulelor Feroe si Maltei. La tragerea la sorti care a avut loc la Dublin a participat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Burleanu, incantat: De ce presedintele FRF a fost multumit cu rezultatul tragerii la sorti pentru Euro 2020

La fel ca si selectionerul Cosmin Contra, seful fotbalului romanesc e de parere ca tricolorii pot bifa a doua calificare consecutiva la Euro, dupa editia din 2016.

Calendarul meciurilor de calificare la EURO 2020

Romania si-a aflat, duminica, adversarele pe care le va intalni in preliminariile pentru turneul final al Campionatului European.

Gica Popescu, despre sansa Romaniei dupa tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020

Gica Popescu e de parere ca Romania a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020. Baciul spune ca Spania va castiga detasat Grupa F, in timp ce tricolorii se vor duela cu Suedia si.

Grupa grea pentru Romania in preliminariile la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei va evolua in Grupa F a preliminariilor EURO 2020, alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta, potrivit tragerii la sorti efectuate duminica la Dublin. Meciurile.

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )