Libnet.ro
UNICEF

08:45

Darren Cahill nu va fi alaturi de Simona Halep la Wuhan - Cine i va tine locul australianului

Hotnews Hotnews,
 Darren Cahill nu va fi alaturi de Simona Halep la Wuhan - Cine i va tine locul australianului

Darren Cahill anuntat programul pe care il va avea in urmatoarea perioada, australianul precizand ca nu va fi alaturi de Simona Halep la turneul de la Wuhan 24-30 septembrie). in conditiile in care Andrei Pavel nu mai face din echipa liderului mondial, Teo Cercel preparatorul fizic) va fi cel care ii va tine locul lui Darren la competitia asiatica. continuă pe Hotnews

Veste SOC: Simona Halep a ramas fara antrenor! Cine o va pregati la urmatorul turneu la care participa

Simona Halep a ramas fara Darren Cahill pentru urmatorul turneu la care si-a anuntat participarea, cel de la Wuhan, din China. Australianul a anuntat ca isi ia o vacanta in perioada urmatoare, care.

Simona Halep fara Darren Cahill in China

Pentru Simona Halep urmeaza seria de turnee din Asia, iar la primul dintre acestea lidera mondiala va fi lipsita de prezenta antrenorului Darren Cahill.

Simona Halep, imagini inedite de pe terenul de golf. Cu cine a fost surprinsa romanca

Cea mai buna jucatoare de tenis din lume, care e o polisportiva cand vine vorba de reclame, s-a destins la golf, unde a luat lectii de manuit crosa de la Mugur Mihaescu. Simona Halep a fost urmarita de Florin.

Simona Halep, candidata la titlul de jucatoarea lunii august n circuitul WTA

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, campioana luna trecuta la Montreal si finalista la Cincinnati, este candidata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii august in circuitul profesionist.

Ce nota a primit Simona Halep pentru prestatia de la US Open

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la US Open, dar cu toate acestea a ramas numarul 1 mondial in tenisul feminin.

Dupa Simona Halep, si Serena Williams a fost ironizata printr-o caricatura cu tente rasiste. Imaginea a starnit critici dure (FOTO)

Dupa ce Simona Halep a fost ironizata printr-o caricatura publicata de Charlie Hebdo, a venit randul Serenei Williams sa fie tinta sarcasmelor. intr-un desen semnat de australianul Mark Knight si publicat luni.

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber, a doua jucatoare calificata, dupa Simona Halep

Germanca Angelique Kerber este a doua jucatoare calificata la Turneul Campioanelor de la Singapore, dupa romanca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, care conduce detasat in clasamentul WTA Race, a anuntat luni WTA.

Simona Halep, in centrul unui SCANDAL SEXIST. Americanii o apara pe Catwoman si spun ca romanca poarta FUSTE prea SCURTE

Simona Halep a ajuns sa fie criticata de presa din SUA pentru modul in care se imbraca. Publicatia The Daily Iowan sare in apararea Serenei Williams, careia organizatorii de la Roland Garros i-au interzis sa.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 45 n postura de lider; Naomi Osaka a urcat pna pe 7

Simona Halep si-a pastrat locul intai in lume si dupa US Open, jucatoarea noastra bifand saptamana cu numarul 45 pe prima pozitie a ierarhiei avans de 2086 de puncte fata de Caroline Wozniacki, urmatoarea clasata). Castigatoare a trofeului pe Arthur Ashe, Naomi Osaka a urcat pana pe locul 7.

Simona Halep, saptamana cu numarul 45 in fruntea clasamentului WTA. Naomi Osaka a intrat in Top 10, Serena a urcat 10 locuri

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 45 in fruntea clasamentului WTA. Romanca isi pastreaza avantajul de 2. 086 de puncte fata de jucatoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )