Libnet.ro
UNICEF

14:00

Programul anuntat de organizatorii Roland Garros pentru joi. Cand joaca Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Programul anuntat de organizatorii Roland Garros pentru joi. Cand joaca Simona Halep

Ploaia a dat peste cap programul meciurilor de la Roland Garros, iar organizatorii turneului de Mare Slem din capitala Frantei au condensat programul pentru ziua de joi fiind in interziere. continuă pe Online Sport

FOTO Ploaia, expozitia de umbrele si cum fac organizatorii de la Roland Garros bani chiar si cand nu se joaca meciuri

Francezii fac bani chiar si atunci cand ploua in complexul de la Roland Garros, standurile care ofera pelerine si umbrele fiind la mare cautare. Sunt locuri in care s-au format chiar si unele cozi. De asemenea, de amanarea partidelor se bucura si restaurantele din incinta, acestea fiind in mare parte pline la ora transmiterii acestui material.

I-au luat toti banii! Motivul pentru care organizatorii de la Roland Garros au sanctionat o jucatoare cu 46.000 de euro

Caz unic la Roland Garros, unde o participanta a fost amendata cu intreaga suma ce recompensa prezenta ei in turul I la Roland Garros.

Darren Cahill, exasperat de organizatorii de la Roland Garros. Ce l-a nemultumit pe australian

Exasperat de proasta comunicare a organizatorilor turneului din capitala Frantei, fostul antrenor al Simonei Halep a rabufnit pe contul personal de Twitter.

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova, prima partida a zilei de miercuri pe arena Philippe Chatrier

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de miercuri, astfel ca partida dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va deschide ziua pe arena Philippe Chatrier. Confruntarea din sferturi va incepe la ora 15:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Amanda Anisimova se va disputa joi, de la ora 13:00

Partida dintre Simona Halep 3 WTA) si Amanda Anisimova 51 WTA), contand pentru calificarea in semifinalele de la Roland Garros, se va disputa joi, de la ora 13:00 ora Romaniei), fiind prima a zilei pe arena Philippe Chatrier. Initial, confruntarea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, dar ploaia a dat peste cap programul competitiei de la Paris.

Roland Garros: Programul zilei de miercuri - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in semifinale

Pentru a ajunge in semifinale la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) trebuie sa treaca de obstacolul Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA). Jucatoarea americana de origine rusa nu a pierdut niciun set la actuala editie a competitiei de la Paris. Confruntarea va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier si va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Tot miercuri vor mai evolua la Roland Garros jucatori precum Novak Djokovic, Ashleigh Barty sau Dominic Thiem.

Simona Halep inchide ziua de luni pe arena centrala de la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au programat-o pe Simona Halep in ultimul meci de luni pe Philippe Chatrier, cea mai mare arena a complexului de tenis de la Paris.

LIVE Simona Halep in sferturi la Roland Garros. Meciul amanat pentru joi din cauza ploii!

Simona Halep are o sansa uriasa de a disputa o noua finala la Roland Garros, tabloul fiind parca facut cu mana pentru campioana din 2018.

Toate meciurile zilei de la Roland Garros au fost amanate pentru maine. La ce ora va juca Simona Halep

Din cauza conditiilor meteo, meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, din cadrul sferturilor de finala de la Roland Garros, a fost amanat pentru maine joi.

Digi Sport: Reactia lui Roger Federer cand a aflat de gestul urat facut de Serena Williams, la Roland Garros

Roger Federer, invingator la Roland Garros in 2009 si lider absolut in privinta turneelor de Grand Slam castigate, a luat atitudine in legatura cu incidentul in urma caruia Dominic Thiem si-a iesit din fire. Serena Williams l-a fortat pe austriac sa isi intrerupa conferinta de presa, nedorind sa mai astepte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )