Libnet.ro
UNICEF

10:30

Wimbledon: Programul de marti al sportivilor din Romnia - Simona Halep vs Kurumi Nara se va juca n jurul orei 19:00

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Programul de marti al sportivilor din Romnia - Simona Halep vs Kurumi Nara se va juca n jurul orei 19:00

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Bomba! Deja se stie castigatoarea la WIMBLEDON! Din pacate, Simona Halep...

Jurnalistii de la publicatia britanica The Telegraph au analizat cele mai recente editii de la Wimbledon pentru a pronostica castigatoarea probei feminine din acest an, conform The Telegraph. Surpriza pronostic.

Wimbledon: Cinci jucatoare din Romnia vor debuta luni - Alexandra Dulgheru si Sorana Crstea, primele romnce care vor intra pe teren

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul primei zile a intrecerilor din cadrul celui de-al treile turneu de Grand Slam al anului. Ziua de luni va fi una plina pentru jucatoarele din Romania, Alexandra Dulgheru, Sorana Cirstea, Irina Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Elena Gabriela Ruse urmand sa debuteze in competitia de la Londra.

PREZENTARE Wimbledon 2018: Splendoare n iarba londoneza - Simona Halep si eliberarea presiunii; Roger Federer, pictura si tineretea fara batrnete

Izvor nesecat de povesti glorioase, Wimbledon-ul isi asteapta cu portile larg deschise actorii care ne vor incanta la editia cu numarul 132 2-15 iulie). Nu e neaparat suprafata ei favorita, dar victoria de la Roland Garros ar putea sa elibereze resurse nebanuite de incredere. La patru ani distanta de la cea mai importanta performanta reusita la Wimbledon semifinale), Simona Halep a venit la Londra din postura de lider mondial si cu Grand Slam castigat. Ajuns la aproape 37 de ani ii va implini pe 8 august), Roger Federer este indreptatit sa spere la titlul cu numarul 9 !) la All England Lawn Tennis and Croquet Club - nimeni nu picteaza mai bine ca expresul elvetian pe iarba. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a celui de-al treilea Grand Slam al anului - Wimbledon.

Simona Halep joaca marti in primul tur la Wimbledon. Intra pe terenul central dupa Nadal

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

WTA: Cum poate ramne Simona Halep lider mondial dupa Wimbledon - Doua jucatoare o pot detrona pe romnca

Al treilea turneu de Grand Slam al anului se va desfasura in perioada 2-15 iulie, iar la finalul celor doua saptamani de intreceri Simona Halep poate pierde locul unu in clasamentul WTA. Doar Caroline Wozniacki 2 WTA) si Sloane Stephens 4 WTA) o pot detrona pe Simona Halep de pe cea mai inalta treapta a podiumului. Pentru a fi sigura de prima pozitie in ierarhia mondiala, Halep trebuie sa ajunga in finala de la Wimbledon.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Wimbledon

Desemnata principala favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, al treilea concurs de Mare Slem al anului, Simona Halep a aflat, vineri, cu cince va juca in primul tur.

Calcule: Cum isi poate apara Simona Halep primul loc WTA la Wimbledon

Simona Halep abordeaza turneul de la Wimbledon din postura de lidera a ierarhiei mondiale, dar poate pierde aceasta pozitie in functie de jocul rezultatelor.

Simona Halep nainte de Wimbledon: Nu ma mai stresez deloc cu lucruri ce tin de cstigarea unui Grand Slam - Noul obiectiv al liderului mondial: o medalie olimpica

Simona Halep se pregateste sa debuteze la Wimbledon 2-15 iulie), al treilea turneu de Grand Slam al anului. Liderul mondial a declarat ca va aborda competitia de la All England Club fara presiune, dupa ce si-a indeplinit visul de a castiga un trofeu de Grand Slam. Nu ma mai stresez deloc cu lucruri ce tin de castigarea unui Grand Slam, a spus Halep, care si-a stabilit un nou obiectiv: o medalie olimpica.

Cat ar putea castiga Simona Halep daca va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucatoarele cu cele mai mari castiguri din tenis

Simona Halep a scris istorie in urma cu mai putin de trei saptamani cand a reusit sa castige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Romanca va cauta sa profite de moralul bun si sa cucereasca un nou titlu de Mare slem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va incepe luni.

Cand va juca Simona Halep primul meci la Wimbledon

Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon impotriva japonezei Kurumi Nara, locul 101 mondial, pe care o conduce cu 1-0 la meciuri directe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )