Libnet.ro
UNICEF

22:15

Wimbledon: Simona Halep, Naomi Osaka, Alexander Zverev si Nick Kyrgios, victimele zilei de smbata - Programul optimilor

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Simona Halep, Naomi Osaka, Alexander Zverev si Nick Kyrgios, victimele zilei de smbata - Programul optimilor

Turneul feminin a ramas sambata fara alte nume importante, Simona Halep cap de serie numarul unu) si Naomi Osaka favorita 18) plecand acasa de la Wimbledon. Nici pe tabloul masculin nu au lipsit surprizele, Alexander Zverer favorit patru) fiind invins de Ernests Gulbis 6-0 in decisiv pentru leton). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si programul optimilor. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh se va juca de la ora 15:00

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat ora de start a partidei dintre Simona Halep si Su-Wei Hsieh, disputa dintre cele doua fiind primul meci al zilei de pe terenul 1: va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Confruntarea va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, eliminata in turul 3 la Wimbledon. A avut 5-2 si minge de meci in decisiv!

Lidera mondiala Simona Halep a parasit invinsa turneul de la Wimbledon, sambata, dupa meciul cu Su-Wei Hsieh din Taiwan.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Wimbledon cu o revenire de senzatie

Lidera mondiala Simona Halep a castigat in doua seturi disputa cu Saisai Zheng din turul 2 la Wimbledon, dupa ce a fost condusa in primul set.

Simona Halep a pierdut DRAMATIC la Wimbledon! A fost eliminata in turul trei al turneului de taiwaneza Su-Wei Hsie

Simona Halep, liderul WTA, a pierdut dramatic in meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, numarul 48 mondial, in turul trei al turneului de la Wimbledon. Simona Halep a castigat primul set cu scorul de 6-3, dar l-a.

Wimbledon: Simona Halep, n turul trei pe iarba londoneza (7-5, 6-0 cu Saisai Zheng) / Un singur moment de ratacire

Saisai Zheng a propus in primul set un tenis fara sabloane, venind de multe ori cu ceva diferit slice incomod, variatie in lovituri, veniri la fileu - este o buna jucatoare de dublu). Usor deraiata de la planul tactic a fost condusa cu 5-3 in primul set), Simona a strans randurile, a gresit mai putin, iar seria ei castigatoare de game-uri s-a oprit doar dupa ce a dat mana cu arbitra de scaun 10 game-uri la rand). 7-5, 6-0, dupa 76 de minute. in urmatorul meci, Simona va da peste o jucatoare incomoda - Su-Wei Hsieh 48 WTA), o sportiva care a facut victime importante in acest an nu da ritm adversarelor). Se actualizeaza.

LIVE Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon (15:00)

Simona Halep deschide ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

LIVE Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep deschide ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

Asa am trait Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep a deschis ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep a evoluat joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )