Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP ii face o propunere lui Liviu Dragnea pentru pentru manifestantii PSD care vin la mitingul de sambata. Care e legatura cu Simona Halep

Adevărul Adevărul,
CTP ii face o propunere lui Liviu Dragnea pentru pentru manifestantii PSD care vin la mitingul de sambata. Care e legatura cu Simona Halep

Cristian Tudor Popescu crede ca mitingul PSD, programat sambata la Bucuresti, poate avea o tema mult mai interesanta decat cea propusa de Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Dosarul lui Liviu Dragnea amanat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat vineri, pentru 21 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul DGASPC Teleorman, in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, amanata din nou pana pe 21 iunie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, pentru 21 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul DGASPC Teleorman, in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in.

Sentinta n dosarul lui Liviu Dragnea, amnata pentru 21 iunie

Sentinta in dosarul angajarilor fictive in care este inculpat Liviu Dragnea a fost amanata de magistratii Curtii Supreme pana pe 21 iunie. La ultimul termen, procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru toti inculpatii din dosar. in cazul lui Liviu Dragnea, DNA a solicitat pana la 7 ani si 6 luni de detentie, dar si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului.

VIDEO Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petrut: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petrut, un contestatar al lui Liviu Dragnea de la celebra OUG 13, a declarat, la postul de televiziune TV Sighet, ca mitingul organizat de social-democrati sambata, la Bucuresti, este pentru condamnatul penal Liviu Dragnea.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: Sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Mari emotii pentru Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitiei ar putea pronunta sentinta in prima instanta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. in acest dosar, presedintele.

ZIUA CEA MAI LUNGA! Semnificatia ascunsa a zilei de 21 iunie, data la care s-a comutat pronuntarea sentintei lui Liviu Dragnea

Hotarat lucru, pentru Liviu Dragnea ziua de 21 iunie, astronomic, cea mai lunga a anului, va fi si mai lunga. Si asta pentru ca la acea data i s-a comunat pronuntarea sentintei in dosarul in care este acuzat.

Decizia instantei supreme in dosarullui Liviu Dragnea este asteptata vineri

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, vineri, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat, joi, un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca mitingul pe care partidul pe care il conduce si care va avea loc sambata, 9 iunie, este de fapt.

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti de sefii partidului: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )