Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei. continuă pe B1

DRAGNEA, DESPRE ARGUMENTELE LUI IOHANNIS PRIVIND RESPINGEREA MINISTRILOR: O bataie de joc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca argumentele lui Klaus Iohannis legate de respingerea celor trei propuneri de ministri reprezinta o ''bataie de joc ''.

Dragnea, despre argumentele lui Iohannis de respingere a celor trei propuneri de ministri: O bataie de joc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca argumentele lui Klaus Iohannis legate de respingerea celor trei propuneri de ministri reprezinta o bataie de joc. Argumente proaste, bataie de joc, a.

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta.

Liviu Dragnea, despre summit-ul de la Sibiu: Principalul subiect discutat de Iohannis cu stapanii lui a fost sa mai scoata ceva sa-l ajute in campanie. Joi sunt la summit, vineri apare scrisoarea!

Liviu Dragnea considera ca scrisoarea prin care Frans Timmermans ameninta cu activarea optiunii nucleare .

Liviu Dragnea, despre incidentele de la Iasi: Camasile negre din Germania nazista se comportau asa / Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze

Liviu Dragnea a afirmat ca opozantii PSD se comporta precum camasile negre din anii 30 din Germania nazista. Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze. A fost foarte greu,.

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala

Liviu Dragnea spune ca el a luat decizia de a anula mitingul PSD cu 100 de mii de oameni din Capitala. Mai bine stam in teritoriu, spune seful PSD, care a explicat ca liderii social democrati s-au trezit tarziu cu.

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala. Cel mai important e sa discutam cu oamenii

Liviu Dragnea a declarat ca el a luat decizia de a anula mitingul de 100. 000 de oameni din Bucuresti, deoarece a considerat ca este mai bine ca social-democratii sa ramana in teritoriu si sa discute cu.

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

Liviu Dragnea: Iohannis nu poate fi banuit de prea multa inteligenta

Liviu Dragnea il ataca dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele s-a incurcat in intrebarile de la referendum. Seful PSD spune despre presedintele tarii ca nu poate fi banuit de.

Dragnea, despre Iohannis: Nu cred ca poate fi banuit de foarte multa inteligenta

Liviu Dragnea a declarat ca un presedinte care nici macar nu mai stie intrebarile pe care le-a adresat poporului roman, pe care il cheama la referendum, nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta atunci.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )