Libnet.ro
UNICEF

11:45

SONDAJ Simona Halep: fara scandari politice la tenis. Cum priviti cererea ei?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Simona Halep: fara scandari politice la tenis. Cum priviti cererea ei?

Simona Halep a reactionat, duminica, dupa ce unii fani din tribunele terenului de la Monreal au scandat impotriva PSD, in timpul finalei Rogers Cup, pe care a castigat-o. Va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e mult prea deosebita pentru astfel de lucruri, a spus ea la festivitatea de premiere. Ce crezi despre apelul Simonei Halep?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, deranjata de fanii care au scandat mpotriva PSD n timpul finalei de la Montreal: Data viitoare cnd veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta ncapere

Mai multi fani din tribunele terenului central de la Montreal au au scandat anti-PSD in timpul finalei Rogers Cup, pe care Simona Halep a castigat-o, duminica, impotriva americancei Sloane Stephens. Numarul 1 mondial s-a aratat deranjata de aceste scandari si a transmis un mesaj in limba romana celor care au scandat, la festivitatea de premiere.

VIDEO Simona Halep, deranjata de fanii care au scandat n timpul finalei de la Montreal: Data viitoare cnd veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta ncapere

Mai multi fani din tribunele terenului central de la Montreal au au scandat anti-PSD in timpul finalei Rogers Cup, pe care Simona Halep a castigat-o, duminica, impotriva americancei Sloane Stephens. Numarul 1 mondial s-a aratat deranjata de aceste scandari si a transmis un mesaj in limba romana celor care au scandat, la festivitatea de premiere.

Simona Halep, calificare fara emotii in finala, la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale in valoare de 2,82 milioane dolari, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Ashleigh Barty 6-4, 6-1 / Halep, de neoprit - Calificare fara emotii n finala competitiei de la Montreal

Simona Halep a controlat intr-o maniera categorica partida cu Ashleigh Barty 16 WTA), obtinand calificarea in finala turneului de la Rogers Cup pentru a treia oara in cariera. Liderul mondial a avut o noua evolutie impresionanta, impunandu-se cu 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute joc. in ultimul act al competitiei de la Montreal, Halep va infrunta invingatoarea meciului Sloane Stephens SUA, 3 WTA) vs Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA).

SIMONA HALEP, dupa ce mai multi fani au strigat in tribune mesaje anti-PSD: Cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere

Simona Halep a reactionat dupa ce ai mai multi fani din tribunele terenului de la Montreal au scandat in timpul finalei Rogers Cup, mesaje anti-PSD. Sportiva a atras atentia spectatorilor romani in timpu.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

Caroline Garcia, nainte de meciul cu Simona Halep: Are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva

Caroline Garcia este una din jucatoarele de varf din circuitul WTA, frantuzoaica fiind in acest moment pe locul 6 in lume. Garcia si Halep s-au intalnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 pentru sportiva noastra. Simona Halep are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva, voi incerca sa invat din trecut, a fost de parere Caroline. Meciul dintre cele doua va avea loc in aceasta noapte, undeva in jurul orei 01:30, in sferturile Rogers Cup de la Montreal.

VIDEO 18 titluri pentru Simona Halep! Cum arata trofeele cucerite de cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a triumfat si la Montreal, acolo unde a castigat al 18-lea trofeu din cariera ei de jucatoare profesionista.

Cine este jucatorul de tenis care a fermecat-o pe Simona Halep. Liderul WTA a dezvaluit totul

Simona Halep, numarul 1 mondial, este una dintre jucatoarele de tenis care isi tine viata personala departe de lumina reflectoarelor.

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care au strigat cuvinte obscene la adresa PSD la turneul de la Montreal

Simona Halep a reactionat dur la adresa romaniilor ce au strigat M. e PSD in tribunele turneului de tenis de la Montreal A fost un sentiment fantastic sa vorbesc din nou din postura de castigatoare. Simt ca .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )