Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Discursul Simonei Halep dupa victoria de la Montreal. Mesaj pentru fanii anti-PSD si scuze pentru Cahill

Adevărul Adevărul,
VIDEO Discursul Simonei Halep dupa victoria de la Montreal. Mesaj pentru fanii anti-PSD si scuze pentru Cahill

Simona Halep, locul I WTA, a castigat al 18-lea turneu din cariera, al treilea in acest an, al doilea la Montreal, dupa ce s-a impus, duminica, in finala Rogers Cup, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-4, in fata americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA. continuă pe Adevărul

Prima reactie a adversarei Simonei Halep, dupa ce a pierdut finala de la Montreal

Jucatoarea americana Sloane Stephens, locul 3 mondial, a declarat, duminica seara, ca desi este trista ca a pierdut finala de la Montreal, totusi acest lucru s-a intamplat in fata Simonei Halep, liderul.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a triumfat la turneul de la Montreal. Ce a nemultumit-o pe ea in timpul finalei

Simona Halep a castigat finala Rogers Cup, turneu care se desfasoara la Montreal, la capatul unui meci excelent contra americancei Sloane Stephens.

Cine e romanul care a strigat obscenitati anti-PSD la meciul Simonei Halep de la Montreal

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune. S in game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona.

FOTO Imaginea care a facut inconjurul lumii! Ce s-a intamplat in vestiarul Simonei Halep dupa calificarea in finala turneului de la Montreal

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal, dupa ce trecut entuziasmant si de Ashleigh Barty, din Australia, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep, dupa triumful de la Montreal: Nu am cstigat 20 de Grand Slam-uri pentru a-mi pierde motivatia. nca sunt motivata sa fiu mai buna

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare motivata sa castige trofee, chiar daca si-a trecut in palmares un titlu de Grand Slam. Nu am castigat 20 de titluri de Grand Slam pentru a-mi pierde motivatia. Am castigat doar unul. inca sunt motivata sa fiu mai buna si sa castig in continuare, daca e posibil, a spus Halep.

Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala Rogers Cup. Meciul are loc astazi

Americanca Sloane Stephens locul 3 WTA) a invins-o pe Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA), scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in finala turneului de la Montreal, unde o va intalni pe Simona Halep, liderul ierarhiei feminine. Finala este programata de la ora 20.

SIMONA HALEP, dupa ce mai multi fani au strigat in tribune mesaje anti-PSD: Cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere

Simona Halep a reactionat dupa ce ai mai multi fani din tribunele terenului de la Montreal au scandat in timpul finalei Rogers Cup, mesaje anti-PSD. Sportiva a atras atentia spectatorilor romani in timpu.

Cutremur in tenis: O adversara a Simonei Halep suspendata 6 luni pentru aranjare de meciuri

Jucatoarea de tenis Shuai Peng a fost suspendata 6 luni si amendata cu 10. 000 de dolari dupa ce a incercat sa isi convinga partenera de dublu de la Wimbledon 2017, a anuntat Tennis Integrity Unit. Peng a.

VIDEO Rogers Cup: Halep vs Garcia, rezumatul meciului din sferturi - Lovituri de exceptie ale liderului mondial

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta impotriva Carolinei Garcia Franta, 6 WTA), obtinand calificarea in semifinalele Rogers Cup pentru a patra oara consecutiv. A fost 7-5, 6-1 pentru liderul mondial, dupa o ora si 28 minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )