Libnet.ro
UNICEF

08:00

PSG plateste cele mai mari salarii din Ligue 1 - Neymar ncaseaza 3 milioane de euro pe luna

Hotnews Hotnews,
 PSG plateste cele mai mari salarii din Ligue 1 - Neymar ncaseaza 3 milioane de euro pe luna

Treisprezece din cele mari salarii din fotbalul francez le plateste clubul Paris Saint-Germain, in frunte cu Neymar si Kylian Mbappe, celelalte doua fiind achitate de AS Monaco lui Radamel Falcao si Cesc Fabregas, relateaza L'Equipe. continuă pe Hotnews

Cele mai noi fotografii din ultimul sezon Game of Thrones

Mai sunt aproape doua luni pana la debutul ultimului sezon al serialului Game of Thrones, iar fanii acestuia sunt entuziasmati sa vada 14 noi fotografii de la filmari. Iata despre ce este vorba! .

15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Cea mai populara retea de socializare a implinit 15 ani de cand tanarul student la Harvard, Mark Zuckerberg lansa Facebook dintr-o camera de camin . Astazi, seful Facebook are o avere de 71 de miliarde de dolari. Iata cele mai importante momente din cariera lui si cea a Facebook, care s-a confruntat in ultimii ani cu scandaluri uriase.

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru.

S-au implinit 66 de ani de la moartea uneia dintre cele mai importante personalitati din istoria Romaniei (FOTO)

Marti 5 februarie) se implinesc 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu in inchisoarea comunista din Sighet. Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai importante figuri politice din istoria Romaniei, avand un rol.

Fuziunea unora dintre cele MAI MARI companii foreviare din Europa, INTERZISA de Comisia Europeana in ciuda unei sustineri puternice a Frantei si Germaniei

Fuziunea dintre companiile feroviare gigant Siemens si Alstom a fost interzisa de Comisia Europeana pe motiv ca ar fi afectata concurenta din domeniu, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei Europene,.

Sondaj IRI: Socialistii au cele mai mari sanse sa castige alegerile, iar Igor Dodon continua sa fie lider la capitolul increderii in randul populatiei

Partidul Socialistilor, condus de Zinaida Greceanii, conduce autoritar intr-un nou sondaj de opinie publicat marti, 5 februarie, de Institutul Republican International IRI). Totodata, presedintele Igor Dodon continua sa se bucure de cea mai mare incredere in randul populatiei.

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Ma gndesc serios, dar va trebui sa alegem solutia cu cele mai mari sanse de cstig, sa i spunem Auf Wiedersehen lui Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, la Antena 3, ca se gandeste serios la o candidatura la prezidentiale, precizand ca inca nu a luat o decizie, dar ca atat ALDE, cat si PSD vor sa ii spuna lui Klaus Iohannis Auf Wiedersehen, la sfarsitul lui 2019.

Halep, admirata si de cele mai mari rivale: Pliskova, descriere superba pentru Simona, inaintea duelului din weekend

Simona Halep 3 WTA) si Karolina Pliskova 5 WTA) se vor duela, in weekend, pentru un loc in semifinalele Fed Cup. Chiar daca sunt rivale, exista un respect urias intre ele.

Test de cultura generala. Cand isi sarbatoresc ziua nationala zece din cele mai mari state ale lumii?

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

Test de cultura generala. Cand isi sarbatoresc ziua nationala zece dintre cele mai mari state ale lumii?

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )