Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza in finala Cupei Frantei! PSG, invinsa de o echipa care nu mai castigase trofeul de 48 de ani

Adevărul Adevărul,
Surpriza in finala Cupei Frantei! PSG, invinsa de o echipa care nu mai castigase trofeul de 48 de ani

Formatia Rennes, locul 11 in Ligue 1, a invins, sambata, pe Paris Saint-Germain, la lovituri de departajare, scor 6-5, si a castigat Cupa Frantei. continuă pe Adevărul

VIDEO Surpriza in finala Cupei Frantei: Rennes a castigat trofeul dupa ce a invins-o pe PSG la loviturile de departajare

Rennes a produs surpriza in finala Cupei Frantei, cucerind primul sau trofeu dupa 48 de ani. Stade de France a fost gazda unei finale extrem de spectaculoase. Parizienii conduceau cu 2-0 dupa 21 de minute, dar Rennes a egalat scorul si totul s-a decis in cele din urma la loviturile de departajare.

VIDEO Atalanta, in finala Cupei Italiei (2-1 cu Fiorentina)

Atalanta Bergamo s-a calificat in finala Cupei Italiei, joi seara, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Fiorentina, in mansa secunda a semifinalelor competitiei. Golurile invingatorilor au fost marcate de Ilicic 14 penalti) si Gomez 69. Pentru Fiorentina a inscris Muriel, in minutul 3.

Viitorul pentru prima data in finala Cupei Romaniei

Echipa Viitorul Constanta s-a calificat, joi seara, in finala Cupei Romaniei dupa castigarea returului cu U Craiova 1948 CS.

VIDEO Lazio, in finala Cupei Italiei dupa 1-0 pe San Siro cu AC Milan

Lazio Roma s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa AC Milan, in returul semifinalelor competitiei.

VIDEO Bayern, in finala Cupei Germaniei (3-2 cu Werder Bremen)

Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-2 1-0), formatia Werder Bremen, in semifinalele competitiei.

Atalanta va disputa finala Cupei Italiei

Echipa Atalanta Bergamo s-a calificat, joi seara, in ultimul act al Cupei Italiei.

Razvan Lucescu tinteste eventul. PAOK s-a calificat in finala Cupei Greciei

Noua campioana Greciei, PAOK, care duminica a castigat titlul pentru a treia oara in istoria sa, poate realiza eventul in acest sezon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )