Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO PSG - Reims 4-1 / Cel mai bun start de sezon al gazdelor: Sapte meciuri, sapte victorii, opt puncte avans

Hotnews Hotnews,
 VIDEO PSG - Reims 4-1 / Cel mai bun start de sezon al gazdelor: Sapte meciuri, sapte victorii, opt puncte avans

PSG a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 3-1), formatia Reims, in etapa a VII-a a campionatului francez de fotbal, Ligue 1. Este cel mai bun start de sezon al gazdelor: Sapte meciuri, sapte victorii, opt puncte avans. continuă pe Hotnews

Premiile FIFA The Best: Luka Modric, desemnat cel mai bun fotbalist al anului (VIDEO)

Mijlocasul croat Luka Modric a primit luni seara premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, in cadrul Galei The Best, organizata la Londra de Federatia Internationala de Fotbal FIFA). Modric 33 ani).

Modric, cel mai bun jucator al lumii. Messi si Ronaldo, absenti de la Gala FIFA Best

Croatul Luka Modric a fost desemnat de FIFA drept cel mai bun fotbalist al anului 2018 intr-o gala de la care au absentat Lionel Messi si Cristiano Ronaldo.

The Best FIFA Football Awards: Luka Modric, cel mai bun jucator al anului

Croatul Luka Modric Real Madrid) a fost desemnat drept cel mai bun jucator al anului 2018, in gala The Best FIFA Football Awards desfasurata luni seara, la Londra. Pe lista de nominalizari s-au mai aflat Cristiano Ronaldo Juventus) si Mohamed Salah Liverpool). Intra in material pentru a vedea toti castigatorii premiilor decernate la gala The Best FIFA Football Awards.

Gala FIFA The Best: Luka Modrici a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist

Croatul Luka Modrici Real Madrid) a primit, luni seara, la gala FIFA The Best, de la Londra, premiul pentru cel mai bun fotbalist, detronandu-l pe Cristiano Ronaldo, castigatorul din 2016 si 2017.

OMV Petrom, liderul randamentelor de la BVB

Cu o crestere a cotatiei de 6,41%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 13 - 20 septembrie, titlurile OMV Petrom SNP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada mentionata. Miercuri, 19 septembrie, pe site-ul e-nergia. ro, a aparut informatia conform careia in cadrul nou-infiintatei Comisii pentru energie, infrastructura energetica si resurse minerale, din Senat, au fost introduse doua amendamente la legea offshore.

Milan are cel mai slab start de sezon din ultimii cinci ani. Profita Empoli?

Meciul dintre Empoli si AC Milan trage cortina, joi seara, peste etapa intermediara din Serie A.

HOROSCOP. Unde ar fi cel mai bine sa locuiesti, in functie de zodie

Astrologul Kelli Fox a vorbit despre cel mai bun loc pentru fiecare zodie. Berbec Potrivit lui Kelli Fox, Berbecii au nevoie de libertate si de tot mai multe experiente. Cele mai bune locuri pentru aceasta zodie.

VIDEO Cel mai cunoscut cartier se sufoca. Oamenii n-au loc nici de parcare, nici n metrou

Pipera, cel mai cunoscut cartier al Bucurestiului dupa ce acolo s-au instalat majoritatea corporatiilor, se sufoca in fiecare zi.

Studiu Mastercard: Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. in 2017, Capitala.

Bucuresti, primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. Bucurestiul s-a aflat in top si anul trecut, atunci cand a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )