Libnet.ro
UNICEF

23:16

Mirel Radoi, dupa meciul Romania-Germania: Nu ni se va da absolut nimic gratis, va trebuie sa castigam respectul celor din strainatate pentru a obtine ceva

Antena3 Antena3,
Mirel Radoi, dupa meciul Romania-Germania: Nu ni se va da absolut nimic gratis, va trebuie sa castigam respectul celor din strainatate pentru a obtine ceva

SelectionataRomaniei a fost invinsa de Germania cu scorul de 4-2 1-2), joi seara, in semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia si San Marino, pe Stadionul Renato DallAra din. continuă pe Antena3

Mirel Radoi: Dupa aceasta poveste am invatat ca nu ni se va da nimic gratis

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, joi, ca el si jucatorii sai au invatat dupa Euro-2019 ca nu vor primi gratis, ci trebuie sa munceasca pentru a obtine ceva.

Mirel Radoi, mesaj filosofic dupa eliminarea Romaniei de la Euro U21:Nu ni se va da nimic gratis

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, joi, ca el si jucatorii sai au invatat dupa Euro-2019 ca nu vor primi nimic gratis, ci trebuie sa munceasca pentru a obtine ceva.

Mirel Radoi: Am invatat ca nu ni se va da nimic gratis. Trebuie sa mergem sa ne castigam singuri respectul

Aceasta este concluzia pe care Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, a tras-o la finalul semifinalei cu Germania de la Campionatul European.

Mirel Radoi raspunde la critica italienilor

Italienii s-au grabit sa arate cu degetul dupa meciul Romaniei cu Franta, ultimul din Grupa C a Campionatului European de tineret, ca ar fi existat o intelegere intre cele doua echipe pentru calificarea brat la brat.

Mirel Radoi: Va trebui sa inscriem maine seara. Trebuie sa aratam ca nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri inscrise

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri seara, ca nationala de tineret a Romaniei trebuie neaparat sa inscrie in meciul cu Germania din semifinalele Campionatului European.

Euforia n-a disparut din vestiarul tricolorilor. Mirel Radoi: Bine ca nu jucam in seara asta

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret, a marturisit miercuri seara intr-o conferinta de presa ca Romania n-ar fi fost pregatita sa intre pe teren contra Germaniei, daca meciul ar fi fost programat cu 24 de ore mai devreme din cauza euforiei inca existente.

Mirel Radoi prefateaza duelul cu Franta printr-un mesaj taios spre Gigi Becali

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a vorbit intr-o conferinta de presa despre meciul cu Franta, decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European.

Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea, dupa meciul Franta Romania. Ce l-a sfatuit Hagi pe jucatorul de la U21

Mirel Radoi a declarat, in cadrul unui interviu acordat TVR, ca sotia lui Cristi Manea a fos batuta in tribune. Se pare ca ar fi vina unor suporteri romani. Cum s-a petrecut totul si care este starea de sanatate a frumoasei blonde? Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea? Aceasta performanta este umbrita de .

Imagini cu prietena lui Cristi Manea plina de sange au ajuns in presa din Anglia Mirel Radoi: A avut nevoie de doua copci

Bucuria jucatorilor nationalei Under 21 a Romaniei dupa calificarea in semifinale la Euro a fost umbrita de un incident care a avut loc in tribuna, in care au fost implicati fundasul Cristi Manea si prietena acestuia. The Sun a scris pe larg despre acest eveniment, facand publice imagini cu prietena fotbalistului plina de sange. Selectionerul Mirel Radoi a precizat, intr-o conferinta de presa, ca femeia a fost dusa la spital si a avut nevoie de doua copci.

Mirel Radoi: Performanta este putin umbrita de doi dintre suporteri, care au lovit-o pe sotia lui Cristi Manea

Antrenorul echipei nationale de tineret, Mirel Radoi, a vorbit pentru TVR imediat dupa terminarea meciului Romania - Franta, care a consfintit calificarea echipei noastre in semifinale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )