Libnet.ro
UNICEF

06:45

Adrian Mutu il apara pe Cosmin Contra: Cel mai criticat selectioner din istorie

Online Sport Online Sport,
Adrian Mutu il apara pe Cosmin Contra: Cel mai criticat selectioner din istorie

Romania a mai ratat o campanie de calificare la un turneu final, insa fostul international Adrian Mutu nu vede un vinovat explicit pentru acest esec. continuă pe Online Sport

FRF reactioneaza. Ce se va intampla cu selectionerul Cosmin Contra, dupa ratarea calificarii directe la EURO 2020

Pe fondul infrangerii in fata Romaniei in fata Suediei 0-2) si a ratarii calificarii directe la EURO 2020, zvonurile ca selectionerul Cosmin Contra ar urma sa fie demis nu au intarziat sa apara.

Razvan Burleanu ii tine partea lui Cosmin Contra dupa esecul cu Suedia

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal spune ca niciun alt antrenor n-ar fi putut face mai mult contra Suediei in meciul din preliminariile EURO 2020 si spune ca soarta lui Cosmin Contra va fi decisa dupa meciul din Spania.

Cosmin Contra: Trebuie sa fim mult mai pregatiti in martie. O discutie despre viitor, probabil spre sfarsitul saptamanii viitoare

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta la o reactie din partea jucatorilor la meciul cu Spania, dupa esecul cu Suedia. El nu a dorit sa discute despre viitorul sau cu Razvan Burlanu, precizand ca probabil o intrevedere va avea loc la sfasitul saptamanii viitoare.

Cosmin Contra a plecat singur de la stadion

Selectionerul Cosmin Contra n-a mai fost asteptat de autocarul nationalei Romaniei si a fost nevoit sa plece singur de la Arena Nationala.

Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan lui Cosmin Contra, la scurt timp inainte de meciul Spania-Romania. Se schimba totul

In urma meciului Cosmin Contra a decis sa ramana la conducerea echipei nationale, chair si in ciuda criticilor aduse la adresa sa. in urma celor intamplate si a criticilor aduse selectionerului echipei nationale, Anamaria Prodan ii ia apararea. Ce spune agentul FIFA? Romania Suedia s-a jucat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe .

Cosmin Contra nu vrea sa plece de la nationala. Ce se intampla cu tricolorii

Romania Suedia s-a jucat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, in runda cu numarul 9 din preliminariile Euro 2020. Romanii au pierdut un meci decisiv cu Suedia, scor 0-2. Pe Arena Nationala, in fata a 50. 000 de spectatori, elevii lui Cosmin Contra au evoluat slab si nu au .

Selectionerul Spaniei, despre Cosmin Contra: Mi-ar placea sa ramana. A facut treaba buna

Romania nu va merge direct la Euro 2020, ultima speranta fiind reprezentanta de barajul din Liga Natiunilor. Cu toate ca tricolorii au ratat inca o campanie de calificare, Roberto Moreno selectionerul Spaniei) este de partea lui Cosmin Contra: Mi-ar placea sa ramana, a facut treaba buna.

Cosmin Contra a vorbit despre meciul cu Spania si viitorul sau pe banca nationalei

Selectionerul Cosmin Contra a avut un mesaj de unitate si de speranta inaintea meciului cu Spania, ultimul din preliminariile EURO 2020 si singurul test al Romaniei inaintea barajelor din luna martie a anului viitor.

Cosmin Contra, out de la nationala? Cu cine ar fi inceput FRF negocierile pentru postul de selectioner

Toate indiciile, din acest moment, arata ca Federatia Romana de Fotbal va incheia colaborarea cu selectionerul Cosmin Contra, dupa meciul cu Spania 0-2), ultimul din campania de calificari a EURO 2020.

Cosmin Contra: Ne-a batut o echipa net superioara. Ce spune despre demisie

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit dupa infrangerea cu Suedia, meci care a consfintit ratarea calificarii la preliminariile EURO 2020 prin preliminariile clasice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )