Libnet.ro
UNICEF

07:30

Baraj Liga Natiunilor: Cine sunt Scotia si Islanda, posibilele adversare ale Romaniei in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Baraj Liga Natiunilor: Cine sunt Scotia si Islanda, posibilele adversare ale Romaniei in semifinale

Romania a ratat calificarea la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor, iar acum mai are o singura speranta: barajul din Liga Natiunilor. Tricolorii vor juca in semifinale cu Scotia sau Islanda, iar FRF a realizat o analiza a posibilelor adversare pe site-ul oficial. Tragerea la sorti va avea loc vineri, la Nyon. continuă pe Hotnews

Solutia lui Stanciu pentru a invinge echipele valoroase: Daca nu alergam, nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor

Inaintea meciului cu Spania din preliminariile Euro 2020, fara nicio miza pentru tricolori, Nicolae Stanciu a vorbit despre cum ar trebui sa joace Romania cu echipele valoroase. Jucatorul de la Slavia Praga considera ca tricolorii ar trebui sa alerge mai mult pentru a suplini lipsa de valoare. Daca nu vom intelege lucrul asta, cu siguranta nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor, este convins Stanciu.

Idee pentru barajul din Liga Natiunilor: Sa vina Radoi cu toata echipa U21

Romania a ratat inca o campanie de calificare, iar acum singura speranta pentru o prezenta la Euro 2020 acolo unde Bucurestiul gazduieste patru partide) este barajul din Liga Natiunilor. Laurentiu Reghecampf face o propunere: sa vina Mirel Radoi cu toata echipa Under21 si sa joace in locul reprezentativei lui Cosmin Contra.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )