Libnet.ro
UNICEF

09:15

Clasamentul WTA actualizat dupa finala de la Madrid. Simona Halep in urcare!

Online Sport Online Sport,
Clasamentul WTA actualizat dupa finala de la Madrid. Simona Halep in urcare!

Simona Halep a ratat sansa revenirii pe primul loc in ierarhia mondiala WTA dupa finala pierduta la Madrid contra olandezei Kiki Bertens. continuă pe Online Sport

WTA Madrid: Simona Halep vs Kiki Bertens (19:30) / Miza dubla pentru Halep - al treilea trofeu la turneul spaniol si locul 1 mondial

Simona Halep 3 WTA) va disputa sambata finala cu numarul 35 a carierei si a patra la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Romanca o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens 7 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut anul trecut titlul de la Cincinnati. Partida de astazi va avea o miza dubla pentru Halep: al treilea trofeu la competitia spaniola si numarul 1 in clasamentul mondial. Confruntarea este programata la ora 19:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua contra jucatoarei elvetiene Belinda Bencic, locul 18 WTA, vineri, de la ora 15:30, in semifinale la Madrid Open.

LIVE Finala turneului de la Madrid Simona Halep - Kiki Bertens

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni.

Comentariul LIVE al finale turneului de la Madrid, Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni.

LIVE Semifinala turneului de la Madrid Simona Halep - Belinda Bencici

Incepand cu ora 15. 30, Simona Halep incearca sa se califice in finala turneului de la Madrid. Ultimul obstacol in calea romancei este elvetianca Belinda Bencici.

Simona Halep isi face autocritica dupa finala de la Madrid: Am jucat ca o proasta

Ajunsa pentru a patra oara in cariera in ultimul act de la Madrid, Simona Halep a capotat in fata olandezei Kiki Bertens.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 7-5/ Test trecut cu bine - Simona Halep, in semifinale la Caja Magica

Simona Halep a interpretat foarte bine partitura tactica impotriva lui Ashleigh Barty, jucatoarea noastra deplasand-o pe cat posibil pe australianca si jucand-o cat mai mult pe backhand. A rezultat un meci intens, cu multe lovituri spectaculoase si cu o Simona Halep care a fost mai inspirata si mai precisa in momentele importante. A fost 7-5, 7-5 pentru numarul trei mondial, dupa o disputa care a durat o ora si 32 de minute. Halep este in semifinale la Madrid Premier Mandatory), acolo unde va da peste invingatoarea meciului dintre Naomi Osaka liderul mondial) si Belinda Bencic. Se actualizeaza.

LIVE Semifinala turneului de la Madrid: Set decisiv in meciul Simona Halep - Belinda Bencici

Incepand cu ora 15. 30, Simona Halep incearca sa se califice in finala turneului de la Madrid. Ultimul obstacol in calea romancei este elvetianca Belinda Bencici.

Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Racita inainte de startul turneului de la Madrid, Simona Halep a precizat la finalul victoriei cu Ashleigh Barty 7-5, 7-5) ca nu ii este usor sa joace tinand cont de faptul ca inca ia antibiotice. Dupa succesul cu australianca si calificarea in semifinalele de la Madrid, Simona va reveni pe locul doi in clasamentul WTA de saptamana viitoare.

Spovedania Simonei Halep, dupa finala de la Madrid: Am abordat gresit meciul. Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut!

Simona Halep are un an 2019 fara trofeu si cu doua finale pierdute, dar considera ca se afla in grafic din punct de vedere al evolutiilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2035 seconds )