Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Petrescu, negru de suparare: Meritam mai mult cu Lazio. N-a uitat nici de rivalii din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu, negru de suparare: Meritam mai mult cu Lazio. N-a uitat nici de rivalii din Liga 1

CFR Cluj a ratat sansa calificarii in saisprezecimile Europa League in meciul cu Lazio, pierdut de campioana Romaniei cu 1-0. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu: Dupa numarul de ocazii, trebuia sa castigam cu Lazio

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seara, dupa infrangerea cu 1-0 .

Dan Petrescu: Meritam victoria cu Lazio. Avem sanse foarte mici cu Celtic

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, spune ca echipa sa ar fi meritat sa castige jocul cu Lazio, disputat joi seara, la Roma, in penultima runda din grupa E a Europa League, si incheiat cu scorul de 1-0 in favoarea italienilor.

Dan Petrescu, dupa Lazio - CFR Cluj: Daca ne luam dupa numarul de ocazii, trebuia sa castigam

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, considera nemeritat rezultatul final al meciului cu Lazio Roma, din etapa a 5-a a Grupei E din Europa League, esec cu 1-0.

Dan Petrescu vrea sa obtina calificarea pe Olimpico: Vom incerca sa luam acest punct

Inainte de plecarea echipei la Roma, pentru meciul cu Lazio, CFR Cluj a publicat pe pagina oficiala de Facebook un interviu cu Dan Petrescu. Antrenorul campioanei a declarat ca vor incerca sa obtina pe Stadio Olimpico punctul care le va asigura calificarea in saisprezecimile de finala ale Europa League. Petrescu a mai precizat ca nimeni din interiorul clubului nu se astepta ca CFR sa aiba noua puncte dupa patru meciuri jucate.

Europenii se tem de efectele schimbarii climatice mai mult decat de pierderea slujbei sau de posibilitatea unor atacuri teroriste (Sondaj)

Aproape jumatate dintre europeni sunt ingrijorati in legatura cu fenomenul schimbarii climatice, mai mult decat in legatura cu pierderea slujbei sau cu posibilitatea unui atac terorist, potrivit unui studiu realizat de European Investment Bank EIB), in timp ce legislatorii europeni au declarat urgenta climatica, scrie CNA.

Twitter vrea sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de 6 luni

Twitter anunta miercuri ca incepe sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de sase luni, cu exceptia cazului in care userii se conecteaza inainte de termenul limita 11 decembrie, potrivit BBC. Astazi, compania a anuntat ca decizia a fost amanata pentru a gasi o solutie pentru conturile persoanelor decedate.

Vrei sa traiesti mai mult? Iata ce trebuie sa faci

O dieta sanatoasa ne ajuta sa fim in forma, insa si stilul de viata influenteaza sanatatea si longevitatea. Vrei sa traiesti mai mult? Iata ce trebuie sa faci 1. Gaseste-ti timp.

BENEFITONLINE: Angajatii romani vor cheltui tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajator

BenefitOnline. ro transmite astazi faptul ca angajatii romani vor cheltui tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajator pentru cadouri, vacante si festivaluri, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

BEI cere guvernelor europene sa investeasca mai mult

Banca Europeana de Investitii BEI) s-a alaturat apelului lansat recent de presedintele Bancii Centrale Europene, Christine Lagarde, si a cerut guvernelor europene sa investeasca mai mult pentru a stimula competitivitatea si a consolida cresterea economica.

Studiu Ce polueaza mai mult: Un Mercedes diesel sau un model Tesla?

Tesla Model 3 este un automobil cu emisii zero. insa realitatea este alta. Procesul de productie genereaza dioxid de carbon mai mult decat un automobil diesel, arata un studiu. citeste continuarea pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )