Libnet.ro
UNICEF

08:45

Idee pentru barajul din Liga Natiunilor: Sa vina Radoi cu toata echipa U21

Hotnews Hotnews,
 Idee pentru barajul din Liga Natiunilor: Sa vina Radoi cu toata echipa U21

Romania a ratat inca o campanie de calificare, iar acum singura speranta pentru o prezenta la Euro 2020 acolo unde Bucurestiul gazduieste patru partide) este barajul din Liga Natiunilor. Laurentiu Reghecampf face o propunere: sa vina Mirel Radoi cu toata echipa Under21 si sa joace in locul reprezentativei lui Cosmin Contra. continuă pe Hotnews

Solutia lui Stanciu pentru a invinge echipele valoroase: Daca nu alergam, nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor

Inaintea meciului cu Spania din preliminariile Euro 2020, fara nicio miza pentru tricolori, Nicolae Stanciu a vorbit despre cum ar trebui sa joace Romania cu echipele valoroase. Jucatorul de la Slavia Praga considera ca tricolorii ar trebui sa alerge mai mult pentru a suplini lipsa de valoare. Daca nu vom intelege lucrul asta, cu siguranta nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor, este convins Stanciu.

Baraj Liga Natiunilor: Cine sunt Scotia si Islanda, posibilele adversare ale Romaniei in semifinale

Romania a ratat calificarea la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor, iar acum mai are o singura speranta: barajul din Liga Natiunilor. Tricolorii vor juca in semifinale cu Scotia sau Islanda, iar FRF a realizat o analiza a posibilelor adversare pe site-ul oficial. Tragerea la sorti va avea loc vineri, la Nyon.

Euro 2020: Spania vs Romania (de la 21:45) - Doar pentru palmares

Dupa ce Suedia ne-a risipit orice emotii, meciul cu Spania este unul doar pentru palmares, o confruntare in care tricolorii si-ar dori sa faca o figura frumoasa. Cum in meciurile care aveau o miza reala nu si-au putut arata valoarea, baietilor lui Contra nu le ramane decat sa viseze la barajul din Liga Natiunilor. Spania vs Romania va avea loc pe Wanda Metropolitano din Madrid, va incepe la 21:45 si va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Liga 2: Meciul dintre FC Arges si Petrolul a fost amanat pentru duminica, din cauza cetii

Partida dintre FC Arges si Petrolul, programata, sambata, la ora 19. 30, la Pitesti, a fost amanata pentru duminica, din cauza cetii.

Intalnire intre arbitri si antrenori din Liga 1

Federatia Romana de Fotbal si Comisia Centrala a Arbitrilor i-au invitat la o intalnire de lucru pe antrenorii din Liga 1, in perioada 16-17 noiembrie, anunta FRF pe site-ul oficial.

Deratizarea din Timisoara. Dosar penal pentru ucidere din culpa

Politia Timis a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul deratizarii dintr-un bl.

Doi oficiali australieni nu au primit viza pentru China din cauza criticilor adresate Beijingului

Doi membri ai guvernului de la Canberra, Andrew Hastie si James Paterson, programati a efectua o vizita de studiu in China, nu au primit viza de acces ca urmare a atitudinii critice, public exprimate, fata de autoritatile chineze si a refuzului de a se pocai cu adevarat, relateaza postul BBC, citat de Mediafax. Cei doi oficiali din Australia au refuzat retragerea si afirmarea regretului fata de criticile aduse regimului de la Beijing, pierzand astfel posibilitatea de a obtine viza de acces in statul chinez, pentru vizita programata luna urmatoare.

Povara datoriilor este tot mai mare pentru gospodariile din SUA

Datoriile gospodariilor din SUA au ajuns la aproape 14 trilioane de dolari in trimestrul al treilea 2019, dupa 21 de trimestre de cresteri consecutive, conform ultimului raport de la Federal Reserve Bank of New York FRBNY).

Marea Britanie: Conservatorii vor sa puna capat tratamentului preferential pentru imigrantii din UE dupa Brexit

Conservatorii premierului britanic Boris Johnson au declarat ca, din ianuarie 2021, vor pune capat tratamentului preferential pentru imigrantii proveniti din Uniunea Europeana, daca vor castiga alegerile parlamentare din decembrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )