Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Marius Sumudica si-a reziliat contractul cu Al-Shabab

Hotnews Hotnews,
 Marius Sumudica si-a reziliat contractul cu Al-Shabab

Marius Sumudica si-a reziliat contractul cu Al-Shabab, se anunta pe pagina de Twitter a clubului. Al Shabab a ratat clasarea pe locul trei in campionatul din Arabia Saudita, care i-ar fi asigurat prezenta in Liga Campionilor Asiei, dupa esecul din ultima etapa, pe terenul lui Al Hilal, scor 3-2. continuă pe Hotnews

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Este bataie de joc la adresa romanilor si nu mai tolerez asa ceva!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta rezilierea contractului pentru centura Tecuciului si acuza constructorii de neseriozitate. Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului.

Federatia australiana i-a reziliat contractul lui Israel Folau - Rugbistul va da in judecata forul

Federatia australiana, Rugby Australia, i-a reziliat contractul de jucator profesionist lui Israel Folau, dupa afirmatiile homofobe facute de acesta, informeaza presa internationala.

Marius Sumudica rateaza podiumul in Arabia Saudita. Urmeaza destituirea?

Al Shabab, formatia romanilor Marius Sumudica, Constantin Budescu si Valerica Gaman, a pierdut in ultima etapa a sezonului din Arabia Saudita si a ratat prezenta pe podium.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )