Libnet.ro
UNICEF

00:06

Simona Halep explica de ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: Mi-am dat seama prea tarziu de asta!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep explica de ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: Mi-am dat seama prea tarziu de asta!

Simona Halep a ratat sansa unui nou trofeu, dupa ce a pierdut finala turneului de la Madrid, unde a fost invinsa de Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6. continuă pe Adevărul

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i.

Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Kiki Bertens: Mi-ai luat doua trofee. Sper ca voi putea sa imi iau revansa in viitor

Dupa finala pierduta la Cincinnati, Simona Halep a cedat in fata lui Kiki Bertens si in ultimul act de la Madrid. Romanca a declarat, la ceremonia de premiere, ca olandeza a jucat mai bine si a meritat victoria, adaugand ca spera sa isi poata lua revansa pentru finalele pierdute. Mi-ai luat doua trofee. Sper ca voi putea sa imi iau revansa in viitor, a spus Halep.

Simona Halep Kiki Bertens. Romanca a pierdut finala de la Madrid

Simona Halep Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid si a ratat, totodata, sansa de a reveni pe primul loc WTA. Halep a fost invinsa in doua seturi de Kiki Bertens, cea care a reusit sa castige turneul patronat de Ion Tiriac fara sa piarda vreun set. Stire [] .

CTP spune cum trebuie citit scorul meciului dintre Simona Halep si Kiki Bertens: A fost 4-2, 0-6, 4-4!

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, fiind invinsa in doua seturi de olandeza Kiki Bertens, care a obtinut astfel cel mai mare succes al ei.

Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Madrid Open: Am evoluat gresit si sunt suparata pentru asta. Dar nu o sa fac o drama

Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid. Tenismena a spus despre adversara sa ca a meritat s.

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid, a ratat trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, SImona a fost invinsa astazi de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna.

Reactia Simonei dupa esecul de la Madrid: Sunt trista!Ce mesaje a avut pentru Ion Tiriac si Kiki Bertens

Simona Halep a pierdut a patra finala jucata la Madrid Open, fiind invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-4, de olandeza Kiki Bertens 7 WTA).

LiveText Simona Halep vs Kiki Bertens 0-0

Kiki Bertens a castigat ultima intalnire directa cu Simona Halep, cea din finala de la Cincinnati din 2018. Acum vor fi insa alte coordonate, zgura fiind suprafata favorita a Simonei. Finala de la Madrid Premier Mandatory) este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Kiki Bertens 4-6, 1-2

Kiki Bertens a castigat ultima intalnire directa cu Simona Halep, cea din finala de la Cincinnati din 2018. Acum vor fi insa alte coordonate, zgura fiind suprafata favorita a Simonei. Finala de la Madrid Premier Mandatory) este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, invinsa in finala de la Madrid de Kiki Bertens (4-6, 4-6)

Jocul Simonei Halep a functionat pana la 4-2 in primul set, moment din care Kiki Bertens a legat sase game-uri la rand. Cu un usor blocaj instalat la nivel mental, Simona nu a reusit sa gaseasca solutii pentru ofensiva olandezei 25-9 la lovituri castigatoare pentru olandeza), iar Bertens s-a impus meritat in finala de la Madrid 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 28 de minute). infrangerea nu ii permite Simonei sa revina pe locul intai in clasamentul WTA, pozitie pe care va ramane, cel putin momentan, Naomi Osaka. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )