Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, extrem de dura cu ea insasi dupa esecul din finala de la Madrid: Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, extrem de dura cu ea insasi dupa esecul din finala de la Madrid: Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut

Simona Halep a ratat ocazia de a cuceri al treilea titlu la Madrid, fiind invinsa in finala de Kiki Bertens. La conferinta de presa, romanca s-a aratat extrem de suparata si a caracterizat in termeni duri evoluatia sa din ultimul act, precizand ca a fost prea tarziu cand a reusit sa gaseasca solutii. Despre jocul meu, pot sa spun ca am evoluat gresit si sunt suparata pentru asta. Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut, a declarat Halep. continuă pe Hotnews

Simona Halep isi face autocritica dupa finala de la Madrid: Am jucat ca o proasta

Ajunsa pentru a patra oara in cariera in ultimul act de la Madrid, Simona Halep a capotat in fata olandezei Kiki Bertens.

Simona Halep, in finala turneului de la Madrid, dupa un meci extrem de spectaculos cu elvetianca Belinda Bencic. Romanca are sansa de a redeveni lider mondial

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Madrid, dupa ce a trecut de Belinda Bencic 18 WTA). Romanca a invins-o, in semifinale, pe elvetianca in trei seturi, cu scorul de 6-2,.

CALCULE Sanse foarte mici ca Simona Halep sa revina pe locul 1 WTA dupa turneul de la Roma

Simona Halep ar fi redevenit liderul mondial al clasamentului WTA, daca ar fi castigat finala de la Madrid cu Kiki Bertens.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic: Nu sunt inca suta la suta, dar sunt tot mai bine

Simona Halep, locul 3 WTA, care s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, a declarat ca este extrem de motivata de fiecare data cand joaca la turneul spaniol, subliniind ca desi nu este inca la potential maxim, pe zi ce trece se simte tot mai bine.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Madrid. Reactia romancei dupa meciul cu Barty

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, pentru care s-au pus in joc premii in valoare de peste 7 milioane de euro. Simona a invins-o in sferturi pe Ashleigh Barty, cu scorul de 7-5, 7-5. Victoria din meciul cu Barty i-a asigurat romancei pozitia a doua in clasamentul WTA, incepand de luni.

Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Kiki Bertens: Mi-ai luat doua trofee. Sper ca voi putea sa imi iau revansa in viitor

Dupa finala pierduta la Cincinnati, Simona Halep a cedat in fata lui Kiki Bertens si in ultimul act de la Madrid. Romanca a declarat, la ceremonia de premiere, ca olandeza a jucat mai bine si a meritat victoria, adaugand ca spera sa isi poata lua revansa pentru finalele pierdute. Mi-ai luat doua trofee. Sper ca voi putea sa imi iau revansa in viitor, a spus Halep.

Simona Halep, probleme de sanatate! Anunt ingrijorator, dupa victoria de la Madrid

Simona Halep continua sa faca meciuri senzationale la Madrid, chiar daca are probleme de sanatate. Constanteanca s-a calificat in semifinalele turneului din capitala Spaniei, dar nu este la capacitate maxima din cauza unei raceli. Sportiva noastra a invins-o pe Ashleigh Barty in sferturile de finala, cu scorul de 7-5, 7-5 si o va intalni in [] .

Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Racita inainte de startul turneului de la Madrid, Simona Halep a precizat la finalul victoriei cu Ashleigh Barty 7-5, 7-5) ca nu ii este usor sa joace tinand cont de faptul ca inca ia antibiotice. Dupa succesul cu australianca si calificarea in semifinalele de la Madrid, Simona va reveni pe locul doi in clasamentul WTA de saptamana viitoare.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 7-5/ Test trecut cu bine - Simona Halep, in semifinale la Caja Magica

Simona Halep a interpretat foarte bine partitura tactica impotriva lui Ashleigh Barty, jucatoarea noastra deplasand-o pe cat posibil pe australianca si jucand-o cat mai mult pe backhand. A rezultat un meci intens, cu multe lovituri spectaculoase si cu o Simona Halep care a fost mai inspirata si mai precisa in momentele importante. A fost 7-5, 7-5 pentru numarul trei mondial, dupa o disputa care a durat o ora si 32 de minute. Halep este in semifinale la Madrid Premier Mandatory), acolo unde va da peste invingatoarea meciului dintre Naomi Osaka liderul mondial) si Belinda Bencic. Se actualizeaza.

Clasamentul WTA actualizat dupa finala de la Madrid. Simona Halep in urcare!

Simona Halep a ratat sansa revenirii pe primul loc in ierarhia mondiala WTA dupa finala pierduta la Madrid contra olandezei Kiki Bertens.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )