Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Roger Federer, dupa ce a pierdut finala de la Wimbledon: E ceva ce nu o sa uit. A fost un meci mare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roger Federer, dupa ce a pierdut finala de la Wimbledon: E ceva ce nu o sa uit. A fost un meci mare

Roger Federer a pierdut finala de la Wimbledon, insa elvetianul a fost la cel mai inalt nivel timp de aproape cinci ore in fata lui Novak Djokovic. Fedex a ratat doua mingi de meci in decisiv, la scorul de 8-7 si 40-15, l-a felicitat pe adversar pentru partida si a declarat ca va avea nevoie de timp pentru a-si reveni. continuă pe Hotnews

Epic! Novak Djokovic salveaza doua mingi de meci si-l invinge pe Roger Federer dupa primul tie-break la 12 disputat la Wimbledon

Sarbul Novak Djokovic si-a aparat titlul cucerit in urma cu un an la Wimbledon, trecand in finala din acest an de Roger Federer dupa un meci de patru ore si 57 de minute incheiat cu 13-12 in setul decisiv dupa noul tie-break introdus de organizatori pentru a limita intinderea meciurilor peste o limita a umanului.

Finala pentru istoria tenisului la Wimbledon: Novak Djokovic il invinge dramatic pe Roger Federer dupa un meci de aproape 5 ore

A fost o finala pentru istoria tenisului! Roger Federer si Novak Djokovic au oferit un meci absolut incredibil de cel mai inalt spectacol sportiv de s-a intins aproape 5 ore. in cele din urma, jucatorul sarb.

Wimbledon, finala: Novak Djokovic vs Roger Federer (de la ora 16:00) - 13 ani de rivalitate

Novak Djokovic si Roger Federer se vor intalni pentru a patra oara la Wimbledon si pentru a 48-a oara in cariera, duminica, in finala editiei din acest an. Aceasta va fi prima confruntare dintre cei doi pe iarba dupa patru ani, ultimele doua 2014 si 2015) aducandu-i sarbului trofeul de la All England Club. Marea finala a Grand Slam-ului londonez se va disputa pe Terenul Central, va incepe de la ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Novak Djokovic, dupa ce l-a invins pe Roger Federer: E ireal ce s-a intamplat, e pacat ca cineva trebuie sa piarda intr-un astfel de meci

Novak Djokovic a castigat al cincilea titlu la Wimbledon, dupa o finala istorica disputata impotriva lui Roger Federer. Nole recunoaste ca nu s-a aflat la cel mai inalt nivel si ca regreta ca unul dintre jucatori trebuie sa piarda intr-un asemenea meci 7-6, 1-6, 7-6, 4-6, 13-12).

Asa am trait Finala masculina de la Wimbledon: Novak Djokovic contra Roger Federer

Finala de senzatie la Wimbledon intre Novak Djokovic si Roger Federer.

HALEP FINALA WIMBLEDON.Mesajul transmis de Roger Federer pentru Simona

Simona Halep joaca astazi, de la ora 16:00, marea finala a Wimbledon, impotriva Serenei Williams. Roger Federer i-a transmis un mesaj Simonei Halep.

Wimbledon: Rafael Nadal vs Roger Federer 6-7(3), 6-1, 3-6, 4-6 Federer, in finala pentru a 12-a oara pe iarba londoneza

La 11 ani distanta dupa ce isi adjudeca primul trofeu la All England Club in fata lui Roger Federer, Rafael Nadal a fost nevoit sa se recunoasca invins in disputa din semifinale contra elvetianului. Federer a fost jucatorul mai bun la toate capitolele, a stat bine in schimburile din spatele terenului, iar serviciul a fost la cote inalte. Singurele momente de slabiciune le-a avut in setul al doilea, insa elvetianul l-a dat rapid uitarii si a jucat excelent pana la finalul meciului. S-a terminat 7-63), 1-6, 6-3, 6-4 pentru Fedex, care s-a calificat in finala la Wimbledon pentru a 12-a oara in cariera.

Wimbledon: Semifinala care iti taie rasuflarea - Roger Federer vs Rafael Nadal, clasicul tenisului mondial

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din lume, Roger Federer, locul 3 ATP, si Rafael Nadal, locul 2 ATP, se infrunta, vineri, in semfinalele turneului de la Wimbledon. Este prima intalnire intre cei doi pe iarba dupa finala epica din 2008, considerat cel mai mare meci din istoria tenisului.

VIDEO Novak Djokovic, campion pentru a cincea oara la Wimbledon (7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3) vs Roger Federer) - Elvetianul a ratat doua mingi de meci

Novak Djokovic a salvat doua mingi de meci pentru a castiga al cincilea trofeu la Wimbledon. Sarbul a avut de fiecare data un set in fata lui Roger Federer, elvetianul a revenit, insa Nole a supravietuit incredibil la 7-8 si 15-40 in decisiv, a impins partida pana in primul tiebreak la 12-12 din istoria competitiei de la All England Club, unde s-a impus fara prea mari probleme. A fost 7-65), 1-6, 7-64), 4-6, 13-123) pentru Djoker, care cu 16 titluri de Grand Slam cucerite se apropie tot mai mult de Roger Federer si Rafael Nadal elvetianul are 20, ibericul 18).

Roger Federer, mesaj pentru Simona Halep: Trebuie sa ai mentalitate de invingator, sa stii ca meriti sa fii aici

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a declarat ca romanca trebuie sa aiba o mentalitate de invingatoare si sa se gandeasca ca si-a castigat dreptul de a juca ultima etapa a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )