Libnet.ro
UNICEF

16:45

Wimbledon: Raluca Olaru si croatul Franco Skugor, eliminati in sferturi la dublu mixt

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Raluca Olaru si croatul Franco Skugor, eliminati in sferturi la dublu mixt

Perechea Raluca OlaruFranco Skugor RomaniaCroatia), cap de serie numarul 12, a ratat, joi, calificarea in semifinalele probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Raluca Olaru si Franko Skugor s-au calificat in sferturile probei de dublu mixt

Raluca Olaru si croatul Franko Skugor s-au calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Wimbledon. Cei doi au invins cuplul Alicja RosolskaNikola Metkic PoloniaCroatia, favorit 6), scor 6-2, 6-2, dupa o ora si sase minute de joc.

Wimbledon: Raluca Olaru a invins-o pe Venus Williams la dublu mixt si s-a calificat in optimi

Raluca Olaru si croatul Franko Skugor s-au calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Wimbledon.

Wimbledon: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in sferturi dupa patru ore si 32 de minute si cinci mingi de meci ratate

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer favoriti 5) a parasit in sferturi competitia de la Wimbledon, dupa ce a fost invinsa in cinci seturi, scor 6-4, 3-6, 8)6-7, 6-4, 11-9, de columbienii Juan-Sebastian Cabal si Robert Farah 2). Meciul a durat patru ore si 32 de minute.

Tecau si Roger, eliminati dupa un thriller in care au irosit 5 mingi de meci. Raluca Olaru, in sferturi la dublu mixt

Marti, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au fost eliminati dramatic in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )