Libnet.ro
UNICEF

09:30

WTA Roma: Raluca Olaru si Darija Jurak, invinse in primul tur de surorile Chan

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Raluca Olaru si Darija Jurak, invinse in primul tur de surorile Chan

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a ratat, marti, calificarea in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur

Perechea Irina-Camelia Begu/Mihaela Buzarnescu a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de cuplul Anastasia Pavliucenkova/Anastasija Sevastova Rusia/Letonia), in primul tur al turneului de la Roma.

WTA Roma: Caroline Wozniacki a abandonat; Aryna Sabalenka, invinsa de Alize Cornet

Aryna Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 6-4, de jucatoarea franceza Alize Cornet, locul 53 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Roma.

WTA Roma: Serena Williams s-a retras inaintea duelului cu sora sa, Venus

Serena Williams, locul 11 WTA, s-a retras de la turneul de la Roma inaintea duelului cu sora sa Venus, locul 50 WTA, care merge astfel in turul trei.

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA).

WTA Roma: Irina Begu, in ultimul tur al calificarilor - Victorie in trei seturi cu Daria Gavrilova

Irina Begu 96 WTA) a acces in ultimul tur al calificarilor turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Jucatoarea noastra a trecut in trei seturi de australianca Daria Gavrilova 57 WTA) cap de serie numarul 6, scor 7-6 1), 2-6, 6-2.

WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, in jurul orei 14:00, in turul doi la Roma.

WTA Roma: Duel intre Serena si Venus Williams in turul al doilea de la Foro Italico

Surorile americane Venus si Serena Williams vor fi adversare in turul al doilea al turneului feminin de tenis de la Roma, dupa ce au reusit sa castige meciurile de debut la aceasta competitie de categoria WTA Premier 5, dotata cu premii totale in valoare de 3. 538 dolari.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal

Irina Begu a reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3. 538 dolari, duminica, dupa ce a invins-o pe Monica Puig Porto Rico) in ultimul tur al calificarilor, cu 6-2, 6-4.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, in turul doi - Jelena Ostapenko a abandonat in momentul in care era condusa cu 6-2, 5-4

Mihaela Buzarescu s-a calificat marti in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Jelenei Ostapenko in momentul in care Miki conducea cu 6-2, 5-4.

WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Daria Kasatkina in turul intai

Irina Camelia Begu a avut sansa sa impinga in decisiv meciul cu Daria Kasatkina, insa a ratat trei mingi de set. Rusoaica a revenit, a castigat tiebreak-ul si a obtinut calificarea in turul doi de la Roma Premier 5). Kasatkina s-a impus, scor 6-2, 7-65), dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )