Libnet.ro
UNICEF

14:45

Celta Vigo a incurcat-o din nou pe Barcelona! Real Madrid poate prelua fraiele in La Liga

Adevărul Adevărul,
Celta Vigo a incurcat-o din nou pe Barcelona! Real Madrid poate prelua fraiele in La Liga

FC Barcelona a facut al doilea pas gresit de la reluarea fotbalului, dupa ce a luat gol din lovitura libera in minutul 88 al duelului cu Celta Vigo. Real Madrid poate profita si isi poate apropia titlul in La Liga, daca o invinge, astazi, pe Espanyol 23. 00): s-ar distanta la doua puncte de marea rivala, cu sase etape ramase de disputat, avand si un program mai avantajos, intrucat Barcelona se pregateste pentru un duel de foc cu Atletico Madrid. continuă pe Adevărul

VIDEO Celta Vigo - Barcelona 2-2 Titlu, tot mai departe de Catalonia

FC Barcelona nu a bifat decat o remiza, scor 2-2, pe terenul celor de la Celta Vigo, iar titlul din LaLiga se indeparteaza serios de trupa de pe Camp Nou. Partida a facut parte din etapa cu numarul XXXII a campionatului de fotbal din Spania.

Adio titlu? Barcelona pierde puncte mari cu Celta Vigo

Lupta pentru titlul din Spania devine tot mai interesanta, dupa ce Barcelona a fost tinuta in sah, sambata, de Celta Vigo, scor 2-2.

VIDEO Real Madrid a revenit pe prima pozitie in clasament (2-0 vs Mallorca)

Real Madrid a castigat, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, partida disputata in fata formatiei Mallorca, in etapa a 31-a a campionatului spaniol LaLiga.

Real Madrid revine la sefia din Spania. Sergio Ramos ajunge la borna 300 victorii

Victorie cu 2-0 obtinuta de Real Madrid, miercuri seara, pe teren propriu, in partida cu Mallorca din prima liga spaniola.

HBO Max difuzeaza din nou Pe Aripile Vantului. Ce schimbare a facut, totusi!

Serviciul de streaming HBO Max difuzeaza din nou Pe Aripile Vantului, dupa ce anterior l-a eliminat pentru reprezentari rasiste. Pagina filmului include acum videoclipuri suplimentare ce contextualizeaza portretizarea sclaviei. Iata aici toate detaliile.

Coronavirus: Australia rationalizeaza din nou vanzarile de hartie igienica Mesajul premierului catre cumparatorii panicati: incetati, e ridicol

Mai multe supermarketuri australiene au impus din nou restrictii la cumpararea de hartie igienica pe fondul clientilor panicati de un avans al cazurilor de coronavirus in Melbourne, scrie AFP.

Romania depaseste, din nou, 400 de cazuri noi de coronavirus, depistate in 24 de ore. Bilantul infectarilor - 25.697. S-au mai inregistrat 15 decese, totalul ajungand la 1.579. La Terapie Intensiva sunt 186 de pacienti

Romania depaseste din nou 400 de cazuri noi de coronavirus in 24 de ore, anunta, vineri, Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul total al imbolnavirilor cu Covid-19 ajunge la 25. Dintre.

FMI: Bursele sunt asteptate sa se prabuseasca din nou

Pietele bursiere si alte active riscante ar putea suferi o a doua prabusire daca pandemia de coronavirus COVID-19) se extinde considerabil, sunt reintroduse masurile de izolare sau cresc din nou tensiunile comerciale, se arata intr-un raport al Fondului Monetar International publicat joi, transmite Reuters.

Cardul de sanatate este din nou obligatoriu de la 1 iulie: Care sunt exceptiile

Incepand de la 1 iulie, cardul de sanatate redevine obligatoriu. Exceptie vor face doar consultatiile la medicul de familie si la specialistul din ambulatoriul clinic, transmite Casa Nationala de Asigurari de.

Dragnea anunta din penitenciar ca a fost chemat vineri la DNA pentru dosarul Tel Drum: Brusc e scos din nou pe tapet dupa 3 ani

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, spune ca a fost citat la DNA pentru vineri, in dosarul Tel Drum, care brusc dupa 3 ani este scos din nou pe tapet, cu putin inainte de campania electorala. El a facut aceste declaratii in primul interviu din inchisoare acordat fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, in prezent ziarista la Realitatea TV.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )