Libnet.ro
UNICEF

06:45

Oficial: Rivale tari pentru Simona Halep, la primul turneu dupa pandemie: Ca un Premier

Adevărul Adevărul,
Oficial: Rivale tari pentru Simona Halep, la primul turneu dupa pandemie: Ca un Premier

Simona Halep va juca chiar in prima saptamana la reluarea circuitului. A doua jucatoare a lumii si-a confirmat prezenta la Palermo, incepand cu 3 august. continuă pe Adevărul

WTA Palermo: Simona Halep si-a confirmat participarea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial si ultima castigatoare a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a confirmat sambata ca va participa la turneul WTA de la Palermo Italia), primul din circuitul feminin care se va disputa dupa pauza fortata provocata de pandemia de coronavirus, informeaza EFE.

Simona Halep, dezvaluiri dureroase: Trei luni am fost in depresie, ma trezeam noaptea plangand

Simona Halep a facut dezvaluiri dureroase despre cel mai greu moment al carierei: finala pierduta cu Jelena Ostapenko, la Roland Garros, in 2017. Trei luni am fost intr-un fel de depresie, a zis Simona Halep.

Simona Halep face dezvaluiri emotionante: Am fost intr-un fel de depresie. Ma trezeam si noaptea plangand Cand va reveni romanca in circuit (VIDEO)

Simona Halep, numarul 2 WTA, a dezvaluit, intr-un interviu acordat colegei sale, Raluca Olaru, ca cel mai greu moment al carierei sale de pana acum a fost infrangerea in fata Jelenei Ostapenko, din Letonia,.

Wimbledon, generos. Simona Halep, la unison cu toate colegele din circuit, dupa o decizie unica

Organizatorii turneului de la Wimbledon au alocat 10 milioane de lire sterline pentru a despagubi si a sprijini 620 de jucatori care, in baza pozitiilor ocupate in clasamentul mondial, ar fi trebuit sa joace in ultimele doua saptamani la regalul pe iarba de la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )