Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce crede Simona Halep despre Bianca Andreescu, revelatia anului 2019, care revine in tenis la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Ce crede Simona Halep despre Bianca Andreescu, revelatia anului 2019, care revine in tenis la Roland Garros

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros incepe azi si aduna la start toata crema mondiala a tenisului masculin si feminin. continuă pe Adevărul

Ce spune Simona Halep despre prima adversara de la Roland Garros si cum va contracara jocul ei

Simona Halep va juca impotriva australiencei Alja Tomljenovici, locul 47 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros.

incepe Roland Garros! Totul despre cel de-al doilea Grand Slam al anului, unde Simona Halep trebuie sa-si apere titlul

Simona Halep revine la singurul turneu de Grand Slam pe care l-a castigat si unde poate demonstra ca ramane cea mai buna jucatoare a lumii pe zgura.

Simona Halep, tricou de SENZATIE la Roland Garros: Mesajul care a UIMIT pe toata lumea (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) este deja al Paris, acolo unde se pregateste pentru cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. La unul din antrenamente, constanteanca a purtat un tricou.

PREZENTARE Roland Garros 2019 - Simona Halep, visul frumos de acum un an, lipsa lui Darren Cahill din loja si inconstanta de la varful ierarhiei WTA

In urma cu un an de zile, Simona Halep isi vedea visul cu ochii pe zgura fierbinte de la Paris. Ridica deasupra capului trofeul si punea capat seriei de trei finale consecutive de Grand Slam pierdute. Orasul Luminilor arunca in splendoarea reflectoarelor o noua campioana, intr-o zi calduroasa de 9 iunie. Timpul a zburat, iar acum editia din 2019 a Roland Garros-ului bate la usa 26 mai - 9 iunie). Si ii vom deschide pentru ca ne asteapta doua saptamani de tenis de cea mai buna calitate. Daca vrei sa iei pulsul celui de-al doilea Grand Slam al anului, intra in material pentru a citi o ampla prezentare a editiei din 2019 a turneului de la Roland Garros.

FOTO Cea mai tare poza a mea dintotdeauna! Cine este cel care a determinat-o pe Simona Halep sa spuna asta la Paris

Simona Halep se afla la Paris, acolo unde va lua startul la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a aflat cu cine va debuta la Roland Garros

Simona Halep, nuarul 3 WTA, va incepe al doilea turneu de Grand Slam al anului din postura de campioana in exercitiu.

Simona Halep, decizie SOC inainte de Roland Garros: Colaborarea tocmai a fost iNTRERUPTA!

Simona Halep a luat o decizie suprinzatoare chiar inainte de inceperea celui de-al doilea turneu de Grans Slam al anului, Roland Garros. Sportiva noastra, castigatoare anul trecut la French Open, a renuntat.

Ce a facut Simona Halep in ziua votului: decizia surpriza a sportivei

Simona Halep, campioana de la Paris, a ales alt oras decat vreunul din Romania in ziua votului. Ea se pregateste in aceste zile de turneul de tenis Roland Garros pe care l-a castigat anul trecut. in ziua votului pentru aceste alegeri europarlamentare, Simona Halep n-a fost in Romania. Ea este in Paris, unde se pregateste [] .

WTA Insider: Simona Halep, dominatoare pe zgura incepand din 2014 - A adunat in total 11.094 puncte

Simona Halep este vazuta de specialisti principala favorita la castigarea Roland Garros-ului din 2019, sportiva noastra dominand un clasament al tuturor turneelor disputate pe zgura incepand din 2014 incoace. Conform WTA Insider, Halep a adunat in aceasta perioada 11. 094 puncte fiind pe primul loc - este urmata de Maria Sharapova 6. 412 puncte).

Primii asi de la Paris! Tenismenele Simona Halep, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au votat la europarlamentare

Simona Halep, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au votat, astazi, 26 mai, la Paris pentru alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Romancele se afla in aceste zile in Franta, pentru turneul de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )