Libnet.ro
UNICEF

22:47

CTP, dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon: Cea mai mare performanta de pana acum. Mai mare decat victoria de la Roland Garros!

Adevărul Adevărul,
CTP, dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon: Cea mai mare performanta de pana acum. Mai mare decat victoria de la Roland Garros!

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA). continuă pe Adevărul

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

Viorica Dancila a reactionat dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon. Cum au comentat internautii mesajul premierului

Victoria Simonei Halep in semifinalele turneului de la Wimbledon a trezit reactii si in randul politicinilor romani.

Buzarnescu, dupa calificarea Simonei in finala: Am fost aproape de o victorie cu ea. Sunt mandra ca i-am luat un set

Singura jucatoare care a reusit sa ii ia un set Simonei Halep la editia din acest an de la Wimbledon, Mihaela Buzarnescu a vorbit la Digisport despre semnificatia calificarii in finala.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon: Nu mai renunt! incerc mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa lupt pana la capat

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA).

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea, in premiera, in finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. E unul.

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

ANALIZA Halep bate tot si urca: Cum arata clasamentul virtual WTA dupa calificarea Simonei in semifinale

Simona Halep a abordat Wimbledon 2019 de pe locul 7 in ierarhia mondiala, dar, avand in vedere rezultatele inregistrate la Londra, punctajul ei a crescut deja.

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor .

Prima reactie a Serenei Williams dupa calificarea in finala de la Wimbledon. Ce a putut spune despre Simona Halep

Adversara Simonei Halep din finala turneului de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit dupa meciul din semifinale despre partida care va desemna castigatorea de anul acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )