Libnet.ro
UNICEF

16:00

Halep a vrut sa ia trofeul de la Roland Garros acasa, dar organizatorii i-au interzis acest lucru. Care a fost motivul

Adevărul Adevărul,
Halep a vrut sa ia trofeul de la Roland Garros acasa, dar organizatorii i-au interzis acest lucru. Care a fost motivul

In cadrul unei intalniri cu presa, Simona Halep a vorbit, vineri, despre ce inseamna pozitia de detinatoare a trofeului de la Roland Garros si cum urmeaza sa abordeze turneul care sta sa inceapa. continuă pe Adevărul

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros, pentru cei care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. Simona a dezvaluit care a fost unul dintre.

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Roland Garros 2019. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, o va infrunta pe australianca Ajla Tomljanovic in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros. Cum le-a dat ea peste nas celor care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial.

PREZENTARE Roland Garros 2019 - Simona Halep, visul frumos de acum un an, lipsa lui Darren Cahill din loja si inconstanta de la varful ierarhiei WTA

In urma cu un an de zile, Simona Halep isi vedea visul cu ochii pe zgura fierbinte de la Paris. Ridica deasupra capului trofeul si punea capat seriei de trei finale consecutive de Grand Slam pierdute. Orasul Luminilor arunca in splendoarea reflectoarelor o noua campioana, intr-o zi calduroasa de 9 iunie. Timpul a zburat, iar acum editia din 2019 a Roland Garros-ului bate la usa 26 mai - 9 iunie). Si ii vom deschide pentru ca ne asteapta doua saptamani de tenis de cea mai buna calitate. Daca vrei sa iei pulsul celui de-al doilea Grand Slam al anului, intra in material pentru a citi o ampla prezentare a editiei din 2019 a turneului de la Roland Garros.

Organizatorii Roland Garros au anuntat programul meciurilor din primul tur! Cand joaca Simona si celelalte romance

Cele patru jucatoare din Romania prezente la Roland Garros se gasesc toate pe aceeasi jumatate a tabloului de concurs.

Se joaca pe bani multi la Roland Garros

Al doilea turneu de Mare Slem al anului in tenis, Roland Garros, bate la usa, iar jucatorii se pregatesc intens pentru sumele impresionante puse la bataie de organizatorii francezi.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Joi seara a avut loc stabilirea tintarului meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Nick Kyrgios nu va participa la turneul de la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat, vineri, ca australianul Nick Kyrgios nu va participa la competitia care incepe duminica.

Digisport: Mesajul de pe tricoul Simonei Halep a starnit reactia imediata a organizatorilor de la Roland Garros

Simona Halep se pregateste de debutul la Roland Garros 2019: o va intalni in primul tur pe Alja Tomljanovic Australia, 47 WTA). Campioana noastra isi stie traseul complet de la French Open, acolo unde, din sferturi, o asteapta un program infernal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )