Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Simona Halep, campioana la Wimbledon (6-2, 6-2 vs Serena Williams) Dominanta, imaculata, PERFECTA!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, campioana la Wimbledon (6-2, 6-2 vs Serena Williams) Dominanta, imaculata, PERFECTA!

Simona Halep a evoluat perfect in finala de la Wimbledon, a facut ceea ce trebuia sa faca in fata Serenei Williams, a servit foarte bine cu primul serviciu 83%), a produs doar 3 erori nefortate 26 de partea americancei), a alergat pe tot terenul si si-a fortat de fiecare data adversara sa mai loveasca o data. Dupa doar 55 de minute, Simona s-a impus cu 6-2, 6-2 si a castigat al doilea titlu de Grand Slam, dupa ceea ce a fost, probabil, cel mai bun meci din cariera. continuă pe Hotnews

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

Simona Halep a dominat categoric meciul cu Serena Williams. Statisticile incredibile ale finalei de la Wimbledon

Duminica, Simona Halep a devenit prima romanca care castiga turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

Eurosport: Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams

Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams, a titrat editia online in limba franceza a canalului Eurosport. Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numarul 24 pe care Serena Williams il poate cuceri, sambata, in finala de la Wimbledon, in care o va intalni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta sa egaleze numarul de Grand Slam-uri castigate de legendara Margaret Court, care detine recordul.

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Ma simt mai puternica mental sa o infrunt

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambata impotriva Serenei Williams in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, relateaza.

Simona Halep CAMPIOANA la Wimbledon!

Simona Halep scrie istorie in tenisul mondial si devine prima jucatoare din Romania care castiga turneul de la Wimbledon dupa o finala in care nu i-a acordat nicio sansa Serenei Williams, de sapte ori campioana pe iarba londoneza, si pe care a invins-o cu 6-2, 6-2.

VIDEO Simona Halep a facut instructie cu Elina Svitolina (6-1, 6-3) si s-a calificat in finala de la Wimbledon - Rezumatul partidei

Simona Halep a depasit cea mai buna performanta bifata vreodata la Wimbledon semifinala din 2014), jucatoarea noastra urmand sa joace sambata pentru trofeul de la All England Club cu Serena Williams. Simona a trecut de-o maniera impresionata de Elina Svitolina 6-1, 6-3), iar rezumatul il poti vedea in interiorul materialului.

VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a castigat turneul de la Wimbledon, i s-au inmuiat picioarele si nu a stiut cum sa reactioneze.

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Calificata pentru a doua oara in istorie in semifinalele Grand Slam-ului londonez de la Wimbledon, Simona Halep ar putea face un salt important in clasamentul mondial WTA.

BREAKING NEWS. Simona Halep, regina la WIMBLEDON!

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, dupa ce a scris istorie pe iarba de la All England Cl.

Ducesele Kate si Meghan au aplaudat-o in picioare pe Simona Halep, castigatoarea de la Wimbledon VIDEO

Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au participat la finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si americanca Serena Williams, incheiata cu victoria romancei. Cele doua membre ale familiei regale britanice au reusit sa atraga atentia in momentul in care si-au facut aparitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )