Libnet.ro
UNICEF

16:00

Provocarile Simonei Halep n 2019

Hotnews Hotnews,
 Provocarile Simonei Halep n 2019

Simona Halep incepe, miercuri, la Sydney, al XIV-lea sezon ca jucatoare profesionista de tenis, dupa un an, 2018, cel mai bun al carierei, in care a dominat tenisul feminin, fiind pe locul I WTA timp de 49 de saptamani si in care a castigat primul grand slam, la Roland Garros, incasand premii brute totale de aproape 7,5 milioane de dolari. continuă pe Hotnews

S-a aflat primul adversar al Simonei Halep din 2019! Liderul mondial din tenisul feminin deschide balul cu una din victimele sigure

Simona Halep isi incepe traseul in circuitul mondial din tenisul feminin in optimile turneului de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de dolari, acolo unde o va infrunta pe Ashley Barty, relateaza.

WTA Syndney: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din turul secund

Simona Halep va debuta in sezonul 2019 cu o partida dificila, urmand sa se confrunte in turul al doilea al turneului de la Sydney cu australianca Ashleigh Barty 15 WTA), jucatoare care a invins-o pe Jelena Ostapenko.

WTA Sydney: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din turul secund

Simona Halep va debuta in sezonul 2019 cu o partida dificila, urmand sa se confrunte in turul al doilea al turneului de la Sydney cu australianca Ashleigh Barty 15 WTA), jucatoare care a invins-o pe Jelena Ostapenko.

Unic in istorie! Adversara Simonei Halep este un caz aparte in lumea tenisului, datorita unui gest facut acum patru ani

Simona Halep debuteaza maine noapte la turneul de la Sydney, unde liderul WTA va juca primul meci din sezonul 2019.

DigiSport: Decizie incredibila a Simonei Halep. Ce scrie site-ul oficial al Roland Garros

Simona Halep a confirmat, intr-un interviu acordat site-ului WTA, ca nu va angaja un antrenor in primele 3-4 luni ale sezonului 2019. Siteul oficial al Roland Garros nu intelege de ce numarul unu mondial procedeaza astfel, punand in pericol posibile rezultate foarte bune.

Performera anului trecut. Cum a reusit viitoarea adversara a Simonei Halep sa se remarce in 2018

Simona halep va avea parte de un debut dificil la Sydney, acolo unde in turul secund intalneste o jucatoare extrem de incomoda.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Anunt-soc inainte de primul meci al Simonei in 2019! Ce cote are romanca la casele de pariuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va juca primul sau meci din 2019 contra australiencei Ashleigh Barty, in optimile turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de.

WTA Sydney: Debut de foc pentru Simona Halep n 2019 - Duel cu Ashleigh Barty sau cu Jelena Ostapenko

Simona Halep isi va face debutul in sezonul 2019 cu o partida dificila, liderul mondial urmand sa se dueleze in turul al doilea al turneului de la Sydney cu invingatoarea disputei dintre Ashleigh Barty 15 WTA) si Jelena Ostapenko 22 WTA).

Halep revine: Simona va avea meciuri infernale in primul turneu din 2019! S-a tras la sorti tabloul de la Sydney

Competitia care se va desfasura intre 6 si 12 ianuarie e un Grand Slam mai mic, in conditiile in care aduna la start 12 din primele 15 jucatoare ale lumii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )