Libnet.ro
UNICEF

13:30

Publicul de la Wimbledon, mult mai manierat decat cel de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Publicul de la Wimbledon, mult mai manierat decat cel de la Roland Garros

Facand o comparatie intre modul in care victoria Simonei Halep la Roland Garros in 2018 si cea de la Wimbledon din 2019 a fost primita de publicul din tribune, a fost evidenta o mare deosebire. continuă pe Online Sport

Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Gazetarul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca Simona Halep a jucat alt tenis in semifinala de la Wimbledon, cand a invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala. Este mai mare decat victoria de la Roland Garros 2018 pentru ca Wimbledonul este un turneu cu totul si cu totul special. Jucatorii, oamenii de tenis il considera turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Business report: imprumutul de marti al Romaniei - mai scump decat cel din luna martie. Si mai scump decat la oricine altcineva din UE; Cu cat s-au scumpit locuintele din Romania, fata de vecinii din UE;

Sefii de la Vodafone si-au taiat din recompense ca reactie la scaderea pretului actiunilor. Analisti: incercarea de a evita o posibila revolta. Directorul general si directorul financiar.

CTP, dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon: Cea mai mare performanta de pana acum. Mai mare decat victoria de la Roland Garros!

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA).

OPINII Populatia imprumuta statul mai scump decat bancile, iar bancilor le place asta

Pana de curand ne deprinseseram ca populatia sa aiba randamente mai mici cand mergea sa imprumute statul, decat alte entitati din zona financiara. Fie ca asta se intampla direct la ghiseul Trezoreriilor - sa spunem ca emisiunile de titluri de stat pentru populatie au si fost eliminate cativa ani buni -, fie la cel al bancilor - titlurile de stat cumparate din piata secundara aveau oricum randamente mai mici decat la emitere, pentru ca interveneau comisioanele bancilor.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

I se spune mereu ca este mai tanara decat in realitate, dar cand oamenii aud ce secret ascunde, o cred nebuna

Flaviei i se spune mereu ca este mai tanara decat in realitate, dar toti o cred nebuna cand le spune in ce consta secretul sau. Femeia avea doar 11 ani cand sustine caa vazut prima data o.

VIDEO Radiatiile din zona submarinului sovietic Komsomolet, scufundat in 1989, sunt de 100 de mii de ori mai mari decat valorile normale, spun cercetatorii

Oamenii de stiinta norvegieni au descoperit ca nivelurile de radiatii sunt de 100. 000 de ori mai mari decat cele admise in proximitatea submarinului nuclear al fortelor marine sovietice Komsomolet, care s-a scufundat acum 30 de ani in Marea Barents, relateaza Moscow Times, citand postul de televiziune norvegian TV2.

Masina mai rapida decat sunetul intra in teste: ce viteza trebuie sa atinga

In urma cu mai bine de jumatate de secol, un pilot de avion a zburat mai repede decat sunetul. in vremurile mai prezente o echipa de ingineri incearca sa faca acelasi lucru cu o masina:.

VIDEO Wimbledon, ziua 11: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Loviturile incasate de Barbora Strycova, cartea mai buna decat FEDAL si serviciul lui Middelkoop

Wimbledon se apropie de final, insa momentele inedite nu lipsesc de la All England Club. Barbora Strycova a fost luata la tinta de doua ori de adversarele din proba de dublu, Jelena Ostapenko a fost surprinsa de serviciul lui Matwe Middelkoop, in timp ce un tanar spectator a preferat o carte in locul FEDAL-ului cu numarul 40. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a 11-a zi de concurs de la Wimbledon.

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3469 seconds )