Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep, campioana la Montreal

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4. continuă pe Online Sport

Continua sa scrie istorie: Simona Halep este in finala la Montreal dupa o victorie fulger

Simona Halep este in finala turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

Cum este umilita Simona Halep, la turneul de la Montreal

Simona Halep si-a aratat nemultumirea de modul in care o programeaza WTA la meciuri, fiind de parere ca are parte de ore nepotrivite de joc la fiecare turneu. Daca te uiti la program, cred ca sunt singura p.

Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 20:30) / Reeditarea finalei de la Roland Garros n ultimul act de la Montreal

Dupa finala de la Roland Garros, Simona Halep va lupta cu americanca Sloane Stephens pentru un nou trofeu. Cele doua jucatoare se vor intalni in ultimul act al turneului Rogers Cup de la Montreal, unde Halep s-a mai impus si in anul 2016. Confruntarea se va disputa de la ora 20:30 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, suparata dupa ultimul meci de la Montreal! A lansat o serie de critici la adresa conducerii WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut si de Caroline Garcia, din Franta, scor 7-5, 6-1.

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Simona Halep, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal dupa ce a invins-o, duminica, pe americanca Sloane Stephens cu scorul 7-66), 3-6, 6-4. Primul set a fost foarte disputat si a fost.

Simona Halep ajunge in finala de la Montreal

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Montreal dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata lui Ashleigh Barty.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari americani, dupa o victorie cu 7-5,.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

ştiri din Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )