Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep, dezvaluiri dureroase: Trei luni am fost in depresie, ma trezeam noaptea plangand

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dezvaluiri dureroase: Trei luni am fost in depresie, ma trezeam noaptea plangand

Simona Halep a facut dezvaluiri dureroase despre cel mai greu moment al carierei: finala pierduta cu Jelena Ostapenko, la Roland Garros, in 2017. Trei luni am fost intr-un fel de depresie, a zis Simona Halep. continuă pe Antena3

Momentul de cumpana din cariera lui Halep: 3 luni am fost in depresie, ma trezeam noaptea plangand

Simona Halep a fost invitata speciala a Ralucai Olaru, in cadrul unui interviu pe Facebook realizat pentru treizecizero. ro. Halep a vorbit deschis despre cel mai greu moment al carierei: finala pierduta cu Jelena Ostapenko, la Roland Garros, in 2017, potrivit Mediafax.

Simona Halep face dezvaluiri emotionante: Am fost intr-un fel de depresie. Ma trezeam si noaptea plangand Cand va reveni romanca in circuit (VIDEO)

Simona Halep, numarul 2 WTA, a dezvaluit, intr-un interviu acordat colegei sale, Raluca Olaru, ca cel mai greu moment al carierei sale de pana acum a fost infrangerea in fata Jelenei Ostapenko, din Letonia,.

Simona Halep a povestit pentru BBC motivul pentru care a refuzat sa danseze la petrecerea de dupa castigarea Wimbledonului

In 2019, Simona Halep a dat peste cap orice pronosticuri si a castigat surprinzator titlul de la Wimbledon. Campioana a refuzat insa sa respecte traditia de la All England Club si nu a dansat la petrecerea care se organizeaza anual pentru cei care cuceresc trofeul pe iarba londoneza. Pentru BBC, Halep a povestit care a fost motivul acestei decizii.

WTA Palermo: Simona Halep si-a confirmat participarea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial si ultima castigatoare a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a confirmat sambata ca va participa la turneul WTA de la Palermo Italia), primul din circuitul feminin care se va disputa dupa pauza fortata provocata de pandemia de coronavirus, informeaza EFE.

Simona Halep: Nu exista nicio sansa pentru mine! Niciuna! Trebuie sa recunosc...

A trecut aproape un an de cand Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon. Atunci, tenismena a castigat meciul impotriva Serenei Williams in doar 56 de minute. Acum, aceasta a ajuns sa vorbeasca cu jurnalistii de la BBC despre victoria ei, dar si despre cum a facut fata pandemiei.

Simona Halep, NU! hotarat pentru Djokovici si gatit!

Pandemia de COVID-19 o face pe Simona Halep sa pastreze pentru doi ani titlul de la Wimbledon, castigat anul trecut intr-o finala aproape perfecta cu Serena Williams. BBC a abordat-o direct pe campioana in exercitiu, smulgandu-i o marturisire interesanta.

De ce n-a dansat Simona Halep la gala castigatorilor de la Wimbledon

La un an distanta de la castigarea turneului de la Wimbledon, Simona Halep a declarat pentru BBC de ce a refuzat sa danseze la gala care a avut loc dupa competitia de la All England Tennis Crocket Club.

Darren Cahill: Mi-ar placea sa fiu ca o voce a lui Dumnezeu pentru Simona Halep

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit informatii din culisele colaborariicu jucatoarea romanca, intr-un interviu pentru Tennis Australia. in prezent, din cauza pandemiei de coronavirus,.

Darren Cahill: Mi-ar placea sa fiu ca o voce a lui Dumnezeu pentru Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a afirmat, intr-o discutie publicata de Tennis Australia, ca i-ar placea sa fie ca o voce a lui Dumnezeu pentru jucatoarea romana in timpul antrenamentelor acesteia, la care asista prin intermediul unei aplicatii video.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )