Libnet.ro
UNICEF

21:47

Simona Halep si-a amintit de triumful de la Roland Garros, dar... a gresit data!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a amintit de triumful de la Roland Garros, dar... a gresit data!

Simona Halep a publicat, sambata, 6 iunie, un mesaj special legat de triumful sau de la Roland Garros, din urma cu doi ani. Constanteanca i-a multiumit in mod special lui Darren Cahill si a accentuat o data in plus ca victoria are un loc special in inima ei. Halep a facut, totusi, o greseala si s-a bucurat cu trei zile in avans: ea a castigat trofeul la Paris pe 9 iunie 2018, nu pe data de 6 iunie. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase, despre ziua incoronarii la Roland Garros. Aveam incredere, nu mai era nevoie sa zic nimic, sa glumesc

Ziua in care se implinesc 47 de ani de la succesul sau de la Roland Garros il gaseste pe Ilie Nastase la malul Marii Negre. Finala masculina ar fi trebuit sa se joace pe 3 iunie, insa ploaia a bulversat tabloul, dand fazelor finale aspectul unui mini-Wimbledon mutat pe terenuri prafuite, astfel incat ultimul act s-a jucat abia intr-o zi de marti. Pe 5 iunie 1973, Nastase aducea Romaniei o prima victorie in probele individuale la Roland Garros.

Povesti de la Roland Garros: Steffi Graf a amutit lumea cu finala perfecta, gonind spre o performanta unica in tenis VIDEO

In istoria tenisului, niciun jucator si nicio jucatoare nu a fost mai aproape decat Steffi Graf de un golden match, adica un meci de aur, fara punct cedat adversarului aflat de partea cealalta a fileului, intr-o finala de turneu de Mare Slem. Steffi avea 19 ani si castiga finala de la Roland Garros in fata reprezentantei Uniunii Sovietice, Natalia Zvereva, scor 6-0, 6-0.

Rafael Nadal si-a analizat sansele de participare la Roland Garros 2020

Rafael Nadal, detinatorul titlului de la Roland Garros, implineste astazi 34 de ani. Din cauza coronavirusului, spaniolul nu isi poate serba ziua, traditional, la turneul pe care l-a castigat de 12 ori in ultimii 15 ani, insa gandul sau zboara deja la ceea ce ar putea fi prima editie tomnatica a Openului Francez.

Simona Halep revine pe teren. Ce reguli trebuie sa respecte la US Open!

Dupa aceasta perioada grea in care a stat izolata la domiciliu, Simona Halep revine in sfarsit pe teren. Iata ce reguli va trebui sa respecte la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )