Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep si-a anuntat urmatorul obiectiv major: Campioana de la Wimbledon si Roland Garros isi doreste si o medalie olimpica (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep si-a anuntat urmatorul obiectiv major: Campioana de la Wimbledon si Roland Garros isi doreste si o medalie olimpica (VIDEO)

Simona Halep a confirmat luni, la intoarcerea in tara dupa triumful de la Wimbledon, care este urmatorul ei mare obiectiv. Fosta lidera WTA a reiterat ca isi doreste enorm sa castige si o medalie la. continuă pe B1

OFICIAL Simona Halep a urcat pe locul patru in clasamentul WTA

Campioana la Wimbledon, Simona Halep a facut un salt de trei locuri in clasamentul WTA, pana pe pozitia a patra, cu 5. 933 de puncte. Podiumul a ramas neschimbat, cu Ashleigh Barty lider, urmata de Naomi Osaka si Karolina Pliskova. Romanca se afla la o distanta de doar 122 de puncte de locul trei si la 672 de puncte de prima pozitie.

Simona Halep CAMPIOANA la Wimbledon!

Simona Halep scrie istorie in tenisul mondial si devine prima jucatoare din Romania care castiga turneul de la Wimbledon dupa o finala in care nu i-a acordat nicio sansa Serenei Williams, de sapte ori campioana pe iarba londoneza, si pe care a invins-o cu 6-2, 6-2.

DigiSport: Simona Halep, reactie de mare campioana, dupa ce a spulberat-o pe Serena Williams

Simona Halep a avut o reactie de mare campioana, dupa ce a batut-o fara drept de apel pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon.

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17.

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

Ce a pierdut Serena Williams, dupa ce a fost invinsa. Simona Halep i-a distrus visul!

Se spune ca, la 37 de ani, Serena Williams mai intra pe terenul de tenis, avand un singur obiectiv: sa fie in fruntea ierarhiei jucatoarelor cu cele mai multe trofee de Grand Slam. Simona Halep avea, inaintea.

Simona Halep, primele declaratii dupa castigarea titlului la Wimbledon

Aflata pentru prima data in finala de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in mai putin de o ora pentru primul titlu pe iarba londoneza si al doilea trofeu major din cariera, dupa Roland Garros in 2018.

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata .

Simona Halep: Este un succes enorm, pentru ca nu avem teren cu iarba in Romania. Sper ca pentru tanara generatie si pentru copilasi sa fie o inspiratie

Simona Halep a revenit luni in Romania, dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea de Grand Slam din cariera. Campioana a declarat, la aeroportul Otopeni, ca succesul obtinut la All England Club este unul enorm, mai ales pentru faptul ca in Romania nu sunt terenuri de tenis cu iarba. Sper ca pentru tanara generatie si pentru copilasi sa fie o inspiratie, a spus numarul 4 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )