Libnet.ro
UNICEF

20:45

Wimbledon, finala: Simona Halep vs Serena Williams (de la ora 16:00) Ziua cea mare - La un pas de glorie

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon, finala: Simona Halep vs Serena Williams (de la ora 16:00) Ziua cea mare - La un pas de glorie

Pornita la drum fara sa dea impresia ca are asteptari prea mari, Simona Halep 7 WTA) a surprins pe toata lumea, a afisat un joc superb pe iarba londoneza si se afla la un singur meci distanta de primul titlu de la All England Club si al doilea de Grand Slam din cariera dupa Roland Garros 2018). Misiunea romancei va fi una foarte dificila, urmand sa o intalneasca pe Serena Williams, jucatoare care s-a impus de sapte ori la Wimbledon va juca a 11-a finala). Partida de pe Terenul Central va fi transmisa in direct pe EuroSport 2 si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna .

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

Wimbledon: Ducesele de Cambridge si Sussex vor asista la finala dintre Simona Halep si Serena Williams

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, vor asista, sambata, la finala feminina a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, informeaza independent. co. uk.

Simona HALEP - Serena WILLIAMS LIVE in finala la WIMBLEDON. Ziua in care Simona poate scrie istorie

Simona Halepo va intalni peSerena Williamsin finala de laWimbledon, intr-un meci asteptat cu sufletul la gura de milioanele de fani al sportului alb din Romania si din toata.

Simona Halep Serena Williams. Specialistii o vad pe Simo victima sigura

Simona HalepSerena Williamsestefinala mult asteptata de laWimbledon 2019. Multi dintre specialistii din lumea tenisului cred ca americanca isi va adauga un nou titlu de Grand.

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon. Romanca devine o legenda

Simona Halep Serena Williams se joaca sambata, 13 iulie 2019, de la ora 16:00. Marea finala de la Wimbledon va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de partida.

Performante remarcabile pentru Simona Halep si Serena Williams. Sunt singurele jucatoare care au reusit asta in ultimii trei ani

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni in finala turneului de la Wimbledon, programata azi, de la ora 16.

Le Figaro, despre finala dintre Simona Halep si Serena Williams: in sfarsit, vedem un meci mare pe tabloul feminin

Publicatia Le Figaro scrie, sambata, ca finala de la Wimbledon dintre Serena Williams si Simona Halep trebuie urmarita deoarece in sfarsit se disputa un meci mare pe tabloul feminin din acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )