Libnet.ro
UNICEF

13:00

Clasamentul WTA: Simona Halep revine pe locul 2; Romnia mai are doar trei jucatoare n Top 100 mondial

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep revine pe locul 2; Romnia mai are doar trei jucatoare n Top 100 mondial

Simona Halep are revenit oficial pe locul 2 in clasamentul WTA, jucatoarea noastra aflandu-se la 1433 de puncte in urma liderului Naomi Osaka. Romania mai are doar trei jucatoare in TOP 100 WTA: Halep 2), Buzarnescu 29) si Begu 72). continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Caruselul schimbarilor de antrenori de la vrful ierarhiei WTA - Simona Halep, Naomi Osaka, Angelique Kerber, Venus Williams, Sloane Stephens si Madison Keys si-au schimbat sfatuitorii

In ultimele luni, circuitul WTA a avut parte de multe schimbari de antrenori la varful ierarhiei, Simona Halep, Naomi Osaka, Angelique Kerber si Sloane Stephens fiind doar cateva dintre sportivele care si-au schimbat sfatuitorii. Intra in material pentru a vedea cele mai importante schimbari din circuitul profesionist feminin.

Elise Mertens, dupa victoria cu Simona Halep: E o jucatoare imensa. E greu sa castigi un trofeu in fata ei

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a fost invinsa, scor 3-6, 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, in finala turneului de categorie Premier de la Doha.

Greu de ucis! Halep revine magnific in meciul cu Svitolina, castiga cu 6-3, 3-6, 6-4 si va juca maine finala turneului

Simona Halep 3 WTA) si-a continuat parcursul execptional la Doha, in Qatar, si s-a calificat in finala competitiei dupa o batalie epica cu Elina Svitolina, scor 6-3, 3-6, 6-4.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, 6-3, 3-6, 3-6, intr-o finala roller-coaster la Doha

Simona Halep a pornit ca mare favorita in confruntarea cu o jucatoare in fata careia nu pierduse niciodata, Elise Mertens 21 WTA), in varsta 23 de ani. in ciuda infrangerii suferite, Halep va urca, luni, pe locul 2 WTA.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, 6-3, 4-6, 3-6, dupa o finala roller-coaster, la Doha

Simona Halep a pornit ca mare favorita in confruntarea cu o jucatoare in fata careia nu pierduse niciodata, Elise Mertens 21 WTA), in varsta 23 de ani. in ciuda infrangerii suferite, Halep va urca, luni, pe locul 2 WTA.

Simona Halep s-a calificat in finala Qatar Open, dupa o revenire interzisa cardiacilor

Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, s-a calificat vineri in finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, invingand-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-3, 3-6,.

WTA Doha: Simona Halep vs Elise Mertens (17:00) / Halep lupta pentru al 19-lea trofeu al carierei

Simona Halep se afla in fata finalei cu numarul 34 a carierei, urmand sa dea piept cu belgianca Elise Mertens 21 WTA) in ultimul act al turneului Qatar Total Open de la Doha. Halep a castigat ambele confruntari anterioare cu Mertens si spera sa isi treaca in palmares al 19-lea trofeu WTA. Confruntarea va avea loc la ora 17:00 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Dubai: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Eugenie Bouchard si Vera Lapko

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 3, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul Eugenie Bouchard Canada) vs Vera Lapko Belarus).

SIMONA HALEP e in finala de la WTA DOHA! Revenire de senzatie in duelul cu Svitolina... Sportiva momentului a reusit o lovitura COLOSALA (VIDEO)

Simona Halep s-a impus in compania Elinei Svitolina, 6-3 / 3-6 / 6-4, la capatul unui meci absolut nebun, in care sportiva noastra a revenit de la 1-4 in decisiv si si-a adjudecat victoria. in finala turneului qa.

WTA Doha: Simona Halep, fara set cstigat n ultimele trei partidei directe - Elina Svitolina adora stilul de joc al Simonei

Simona Halep este fara set castigat in fata Elinei Svitolina in ultimele trei partide, perioada in care sportiva noastra a cedat, printre altele, manse cu scorurile de 6-0, 6-1, 6-1. Jucatoarea din Ucraina este puternica la aproape toate capitolele, Elina avand un stil de joc care se pliaza perfect pe ceea ce joaca Halep se foloseste mult de forta loviturilor venite din terenul advers, are raspunsuri bune la atacurile in cross). Disputa din semifinalele turneului WTA de la Doha va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )