Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO Emil Boc, lider de galerie la Ostrava, n sala unde Romnia joaca disputa cu Cehia din FedCup

Hotnews Hotnews,
 FOTO Emil Boc, lider de galerie la Ostrava, n sala unde Romnia joaca disputa cu Cehia din FedCup

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, se afla la Ostrava in sala de sport unde echipa feminina de tenis a Romaniei joaca disputa cu Cehia in primul tur al Grupei Mondiale FedCup. imbracat in tricou galben, Emil Boc a batut la o toba pe parcursul partidei si a dat tonul scandarilor in mijlocul suporterilor romani. Trebuie sa facem tot ce se poate sa le ajutam pe fete, a declarat Boc reporterului HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Emil Boc in rol de suporter al echipei de tenis: Romania, Romania, ole, ole, ole!

Emil Boc si-a asumat rolul de suporter al echipei Romaniei in intalnirea de sambata cu Cehia pentru calificarea in semifinalele Fed Cup, relateaza fanatik. Edilul orasului Cluj-Napoca si-a facut.

VIDEO Cum a fost surprins Emil Boc la Ostrava. Primarul Clujului a mers sa sustina echipa Romaniei la meciul de tenis disputat cu Cehia

Cateva sute de suporteri sositi din tara incurajeaza echipa Romaniei la meciul de tenis din Fed Cup cu Cehia, disputat in deplasare, la Ostrava.

FOTOGALERIE Cum arata Ostravar Arena, sala unde Cehia si Romnia se vor duela n sferturile FedCup pe 9 si 10 februarie

Cehia a ales sa joace meciul cu Romania la Ostrava, desi multa lume s-ar fi putut gandi ca o asemenea disputa va avea loc in O2 Arena din Praga. Gazdele au dus insa confruntarea la aproximativ 350 de kilometri distanta de capitala, disputa urmand sa aiba loc in Ostravar Arena.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )