Libnet.ro
UNICEF

11:01

George Cosac: Am trimis un fax prin care cerem ca meciul cu Franta din Fed Cup sa aiba loc n Romnia

Hotnews Hotnews,
 George Cosac: Am trimis un fax prin care cerem ca meciul cu Franta din Fed Cup sa aiba loc n Romnia

Federatia Romana de Tenis incearca sa le usureze drumul spre finala FedCup jucatoarelor noastre si doreste sa organizeze semifinala cu Franta in Romania. Reprezentantii competitiei au stabilit inca de la alcauirea tabloului de concurs cu meciurile din primul tur al Grupei Mondiale si unde se vor desfasura toate potentialele dueluri pe mai departe, in cazul in care regula alternantei acasa / deplasare in duelurile directe nu putea fi aplicata. continuă pe Hotnews

George Cosac: Am trimis un mail prin care cerem ca meciul cu Franta din Fed Cup sa aiba loc n Romnia

Federatia Romana de Tenis incearca sa le usureze drumul spre finala FedCup jucatoarelor noastre si doreste sa organizeze semifinala cu Franta in Romania. Reprezentantii competitiei au stabilit inca de la alcatuirea tabloului de concurs cu meciurile din primul tur al Grupei Mondiale si unde se vor desfasura toate potentialele dueluri pe mai departe, in cazul in care regula alternantei acasa / deplasare in duelurile directe nu putea fi aplicata.

FinTech-ul romanesc Beez testeaza o optiune prin care vrea sa te faca sa renunti la creditul pentru cumparaturi

FinTech-ul romanesc Beez, fondat in Alba Iulia in prima jumatate a anului 2018, a depasit borna de 50. 000 de utilizatori luna aceasta. Am discutat cu Vasile Tamas si Lucian Cramba, cofondatori ai aplicatiei, despre planurile pe care le au in 2019.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, despre testul pumnului. Metoda inedita prin care iti dai seama ce fel de persoana ai in fata ta

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, cum iti dai seama de caracterul persoanei pe care o ai in fata ta in functie de felul in care strange.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )