Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este cel mai valoros fotbalist din lume - Final de era pentru Messi si Ronaldo

Hotnews Hotnews,
 Cine este cel mai valoros fotbalist din lume - Final de era pentru Messi si Ronaldo

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 259,2 milioane de euro, informeaza lefigaro. fr. continuă pe Hotnews

Cea mai periculoasa tara din lume. Omorurile, violurile si traficul de droguri sunt la ordinea zilei

Tijuana Mexic) este cel mai periculos oras din lume, potrivit unei analize realizate de Citizen Council for Public Safety and Criminal Justice, informeaza Daily Mail. Cifrele, care sunt inspaimantatoare, o.

Coronavirus. Cand este cel mai bine sa pleci in vacanta in Grecia sau Bulgaria

Muti dintre romani viseaza deja la o vacanta pe plajele superbe din Grecia sau in Bulgaria, vecinii de la sud de Dunare. Chiar daca autoritatile de la Atena si Sofia au anuntat deja redeschiderea sezonului.

POTRIVIT EUOPEAN BEST DESTINATIONS: Orasul Sibiu este cel mai sigur oras pentru vacanta din Romania

Lista destinatiilor europene cele mai sigure pentru vacanta din aceasta vara a fost data publicitatii de European Best Destinations, iar Romania apare pe lista cu orasul Sibiu. Argumentul pentru Romania este ca aici au fost de 15 ori mai putine cazuri de coronavirus decat in cele mai afectate state europene, infomeaza Europa Libera.

POTRIVIT EUROPEAN BEST DESTINATIONS: Orasul Sibiu este cel mai sigur oras pentru vacanta din Romania

Lista destinatiilor europene cele mai sigure pentru vacanta din aceasta vara a fost data publicitatii de European Best Destinations, iar Romania apare pe lista cu orasul Sibiu. Argumentul pentru Romania este ca aici au fost de 15 ori mai putine cazuri de coronavirus decat in cele mai afectate state europene, infomeaza Europa Libera.

La 90 de ani, o bunicuta a intrat in Cartea Recordurilor ca Cel mai in varsta gamer din lume VIDEO

La 90 de ani, Hamako Mori a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai in varsta gamer de pe YouTube. Hamako Mori s-a apucat de jocuri video la 51 de ani, cand a vazut cat de mult juca fiul ei.

Romania, in fruntea tarilor UE cu cele mai multe victime ale accidentelor rutiere. Cate accidente au loc la noi, in ce luni, in ce zile si cine le provoaca cel mai des. Judetele cele mai periculoase pentru sofat

Cand mi-am lovit prima masina o Dacie veche, cumparata in rate de la un prieten), eram intr-o parcare de supermarket si ma grabeam spre casa. Am dat in spate fara sa ma gandesc ca o soferita tocmai parcase perpendicular pe directia mea de mers. I-am indoit femeii portiera. Nimic serios, dar a trebuit sa chemam Politia, care a venit rapid, a facut fotografii, schite si tot tacamul prevazut in legea care opera atunci. Habar nu aveam ca tocmai intrasem in statisticile privind accidentele usoare. Joi, INS a publicate datele privind accidentele rutiere pe 2019. in Romania au avut loc anul trecut 31. 146 accidente de circulatie cauzatoare de vatamari corporale. Cele mai multe au avut loc in interiorul localitatilor. Doar 10% din accidente au loc pe fondul intunericului. Aproape 85% au loc pe carosabil uscat. in zilele de weekend, vinerea au loc cele mai multe accidente.

Orasul din Romania, pus pe lista celor mai sigure locatii din lume in timpul pandemiei de coronavirus

Sibiul a fost declarat de catre o agentie de turism sustinuta de Uniunea Europeana unul dintre cele mai sigure destinatii de vacanta din Europa.

VIDEO Top 30 cele mai fierbinti stadioane din lume - Clasamentul unde mari arene din Europa nu apar

Jurnalistii de la France Football au realizat un TOP 30 al arenelor cu o atmosfera greu de suportat pentru oaspeti si unde gazdele pornesc din start cu un avantaj. Mari stadioane de pe Batranul Continent nu se regasesc in aceasta ierarhie: San Siro, Santiago Bernabeu sau Camp Nou.

Suma astronomica la care este evaluat Kylian Mbappe

Kylian Mbappe este cel mai valoros jucator al planetei, conform unui studiu realizat de Observatorul.

Florin Citu: Ma ataca pentru ca refuz sa arunc tara in aer. Fake news in cel mai securist mod

Ministrul de Finante sustine ca in aceste zile este victima unei gasti de teroristi economici si arata ca la adresa sa se contruieste un fake news in cel mai securistic mod. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook a lui Florin Citu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )