Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM Rugby: Motivul de necrezut pentru care meciul All Blacks cu Tara Galilor nu va fi transmis in Noua Zeelanda

Hotnews Hotnews,
 CM Rugby: Motivul de necrezut pentru care meciul All Blacks cu Tara Galilor nu va fi transmis in Noua Zeelanda

Televiziunea neo-zeelandeza nu va transmite meciul All Blacks cu Tara Galilor pentru locul 3 de la Cupa Mondiala de rugby din Japonia. continuă pe Hotnews

Cine este omul de afaceri care a platit un milion de euro pentru un loc de parcare. Motivul real pentru care a oferit o suma atat de mare

Intr-o piata economica libera, oricine poate face atat de multi bani pe cat isi doreste, este unul dintre principiile afaceristilor care ii urca in clasamentul celor mai avuti locuitori ai planetei. Fiecare traieste la nivel pe care il are, insa putini s-ar astepta ca, fie el si om de afaceri, sa plateasca un milion de .

CM Rugby: infrangerea suferita de All Blacks, vazuta in Noua Zeelanda ca sfarsitul lumii

Infrangerea suferita de All Blacks in fata Angliei 7-19) in semifinalele Cupei Mondiale de rugby este vazuta in Noua Zeelanda ca sfarsitul lumii, relateaza AFP.

HOROSCOP 2020. Acestea sunt cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi cel mai bun

Ne-am hotarat sa va prezentam cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza. Va fi plin de realizari si bucurii: Pestii In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu.

Cod Rutier 2019. Categoriile de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere

Ce mai spune Codul Rutier 2019 in privinta categoriilor de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere? Ai mai jos toate detaliile. Cod Rutier 2019. Categoriile de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere Puteti solicia permis de conducere in tara in care locuiti in mod normal ori in cea mai .

Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va castiga alegerile in urmatorii ani, desi, in pofida tuturor, au destui simpatizanti pentru a-i aduce sus din nou. Klaus Iohannis, motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential impreuna pentru Romania normala, in .

Motivul pentru care soferii care circula pe autostrazile tarii sunt nevoiti sa conduca fara sa faca opriri

Soferii care circula pe autostrazile tarii sunt nevoiti sa conduca fara sa faca opriri. Asta, intrucat, practic, nu au unde sa opreasca, nici macar pentru a alimenta sau pur si simplu sa faca o.

Compania care detine PRO TV s-a vandut. Suma uriasa pentru care s-a facut tranzactia. Cine e miliardarul care a luat-o

Compania-mama care detine PRO TV s-a vandut. La inceputul lunii octombrie, se anunta ca tranzactia este o chestiune de cateva zile. Acum, operatiunea s-a concluzionat. Cu ce suma s-a vandut si cine e miliardarul care a luat-o? Compania care detine PRO TV s-a vandut Agentia de presa Reuters, care citeaza publicatiile bulgare si cehe, a .

Utile: Motivele pentru care sa mananci cel putin un mar pe zi. Acest fruct chiar tine doctorul departe; iti apar vanatai din senin? Iata care ar putea fi motivele

Cele mai puternice alimente anticancerigene. Distrug celulele canceroase. Curcuminul. Turmericul este un condiment miraculos, dar adevarata forta sta in. Jumatate din populatia globului sufera de deficit de vitamina D trucuri care te ajuta sa o asimilezi mai usor. Vitamina D sau vitamina soarelui, are.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )