Libnet.ro
UNICEF

20:00

Stadionul Ghencea prinde contur. Stadiul lucrarilor la cele trei arene bucurestene prinse in proiectul EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Stadionul Ghencea prinde contur. Stadiul lucrarilor la cele trei arene bucurestene prinse in proiectul EURO 2020

Ion Stefan, ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, a verificat stadiul lucrarilor la trei dintre stadioanele care vor fi realizate in vederea organizarii, in Romania, a unor meciuri din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 EURO 2020): Steaua Bucuresti, Giulesti Valentin Stanescu si Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf. continuă pe Online Sport

Stadiul lucrarilor la stadioanele Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf

Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a verificat stadiul lucrarilor la trei dintre stadioanele care vor fi realizate in vederea organizarii, in Romania, a unor meciuri Euro-2020: Steaua, Giulesti Valentin Stanescu si Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, se arata intr-un comunicat al ministerului, in care se prezinta stadiul lucrarilor la cele trei arene.

Noul ministru al dezvoltarii a verificat stadiul lucrarilor la stadioanele Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf

Ion Stefan, ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, a verificat stadiul lucrarilor la trei dintre stadioanele care vor fi realizate in vederea organizarii, in Romania, a unor meciuri din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 EURO 2020): Steaua Bucuresti, Giulesti Valentin Stanescu si Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf.

Alegeri prezidentiale 2019. Votul la sectiile din strainatate se poate prelungi pana la miezul noptii, in toate cele trei zile

Programul de votare la sectiile din strainatate se poate prelungi la alegerile prezidentiale pana la ora 23. 59, in toate cele trei zile in care se desfasoara scrutinul. Anuntul a fost facut luni de seful Autoritatii Electorale PermanenteAEP), Constantin Buica.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )